Recepten

Uit dit dossier
Zonnebloempitijs

Zonnebloempitijs

Ingrediënten: 600 gram zonnebloempitten, kort om en om geroosterd 4000 gram basisijsmix 100 gram invertsuiker Karamel, hoeveelheid afhankelijk van gewenste behoefte 20 gram zout (meer of minder, afhankelijk van behoefte en smaak) Naar behoefte en smaak: pompoenpitten, goed geroosterd Stap 1: doe de zonnebloempitten in de molen. Stap...

Recept Stracciatella-ijs La Luna Rossa

Recept Stracciatella-ijs La Luna Rossa

Voor het vakblad IJs! ontwikkelde Huub Biro (La Luna Rossa, Maastricht) in samenwerking met leverancier Hefe van Haag het recept voor stracciatella-ijs. Download hier de pdf met uitgebreide ingrediënteninformatie. HvH recept stracciatella Luna Rossa

Recept voor pistache financiers

Recept voor pistache financiers

Hier vindt u het recept voor pistache financiers, die verwerkt worden in de halwa met yoghurtijs, die in editie 21 van vakblad IJs! (verschijning oktober 2013) wordt toegelicht. Het recept oor pistache financiers is verzorgd door Arthur Tuytel, lid van het Nederlands Patisserie Team. Financierbiscuit: 165 gram amandelpoeder 220 gram castorsuiker 200...

Meesterlijk recept: Chocolade-amarena-ijs

Meesterlijk recept: Chocolade-amarena-ijs

In 2014 verzorgt een SVH Meesterijsbereider van IJsTOP iedere maand een meesterlijk recept. Dit recept leest u als eerst in de nieuwsbrief van vakblad IJs!. Het recept voor januari komt van Hans Kennis, eigenaar van De Smaak Chocolade & IJs in Eersel. Hij combineert de smaken chocolade en amarene kersen in een ijsje dat past bij de tijd van het...

Meesterlijk recept: decoratiebiscuit

Meesterlijk recept: decoratiebiscuit

In 2014 verzorgt een SVH Meesterijsbereider van IJsTOP iedere maand een meesterlijk recept. Dit recept leest u als eerst in de nieuwsbrief van vakblad IJs!. Deze maand een recept van Rob van der Maas, werkzaam bij Dawn Foods bv. Hij verdiept zich in de kunst van decoratiebiscuit voor ijstaarten en ijsdesserts. Als ijsbereiders komen we regelmatig voor...

Vakblad IJs! – editie 47
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea