Recepten
Uit dit dossier
Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen
Je hebt Amarenen en Amarenen! De Variegato Gourmet Amarena Con Pezzi van Montebianco zit boordevol (hele) kersen. En dat proef je. Amarenen is een specialiteit uit Bologna in de Italiaanse regio Emilia-Romagna.
Van populaire snack naar ijsrecept
IJs moet natuurlijk vooral lekker zijn, maar ook de styling en originaliteit spelen tegenwoordig een belangrijke rol. Ziet je ijsje er opvallend uit of serveer je een bijzondere smaakcombinatie, dan plaatst de jonge generatie al snel een foto op sociale media. Zo zorg je voor naamsbekendheid én trek je een nieuwe doelgroep naar je ijssalon.
Morning Wood
Is het een van die ochtenden dat je het liefst snel terug in bed kruipt? Dit recept weerhoudt je daarvan. Dankzij de combinatie van krokante granola, ijs en druipende stroop wordt de ochtend ineens een hoogtepunt.
Framboos met een twist
Framboos is een klassieke smaak die aan de basis staat van dit bijzondere ijsje. Door de toevoeging van basilicum heb je in een handomdraai een heerlijk en uniek ijsje; de hit voor deze zomer.
Een ijsje mét pit
Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereiders weer ruimte om aan de slag te gaan met extra speciale ijscreaties. Frisse sorbetsmaken maken in het najaar plaats voor warme en romige smaken zoals mokka, appeltaart en chocolade. Laan Heiloo helpt graag mee om uw klanten ook dit seizoen te blijven verrassen. Sla de winterslaap over en presenteer...
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.
InschrijvenVakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.
Bekijk de inhoudMachinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder