Recepten

Uit dit dossier
Witte chocolade en gember ijs met framboos

Witte chocolade en gember ijs met framboos

Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebbers van gember is de laatste tijd flink gegroeid. Een mooie kans om op in te spelen. Gember is samen met witte chocolade een heel toegankelijke smaak. John Brouwers van Bakeplus voegt met de afwerking van frambozen variegato het frisse zoetje toe. Door de gekonfijte gemberschijven een opvallende...

Meesterlijke Smaak 2020 - ‘Yoghurt  maar dan anders’

Meesterlijke Smaak 2020 - ‘Yoghurt  maar dan anders’

De Meesterlijke Smaak van 2020 is dit jaar gewonnen door SVH Meesterijsbereider Hans Kennis. Bij deze competitiewedstrijd onder de Nederlandse top van ijsbereiders bepaalde het professionele publiek tijdens Bakkersvak welke smaak de lekkerste was en de titel Meesterlijke Smaak van 2020 kreeg.

Amandel ananasijs met caramel

Amandel ananasijs met caramel

In de decembermaand denkt iedereen bij amandelen aan amandelspijs in staven en stollen, maar amandelen zijn zeker ook voor uw ijs een prachtige smaak. Wij combineren in dit ijsrecept de amandel met het zoete van ananas. Laat u verrassen!

Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie combinatie in sorbet ijs. En een vleugje kaneel zorgt voor een nostalgische twist.

Bon Bon R ijs

Bon Bon R ijs

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken.

Vakblad IJs! – editie 50
Vakblad IJs! – editie 50

Met onder andere Intelligentia Taste Rooms, Suikervervanger EQu, Fanelli’s en Asperge-ijs.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Emondt KMI organiseert seminar ‘Het nieuwe verswinkelen’

7 juli 2020

Lees meer

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer

Gouden Gard 2020

13 oktober 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea