Beurzen

Uit dit dossier
IFI maakt furore met Panorama

IFI maakt furore met Panorama

Johan Rikken toont de crossover tussen ijsvitrine en pozzetti, van IFI IFI introduceerde afgelopen jaar de Panorama: een crossover tussen ijsvitrine en pozzetti. IJsvitrine, omdat het ijs nog steeds goed zichtbaar is, in tegenstelling tot de traditionele pozzetti, waar deksels de potten met ijs afsluiten. De ijstoonbank is voorzien van moderne...

Cannabis-ijs gimmick bij Mec3

Cannabis-ijs gimmick bij Mec3

One Love is een echt marketing-ijsje. Leuk voor festivals en in toeristische gebieden bijvoorbeeld Op de stand van Mec3 is het zoals altijd dringen. Zou dat deze keer door het cannabis-ijs zijn? De grondstoffenproducent pakt uit met een hele merchandise rondom het nieuw bedachte ijsje, dat simpel gezegd bestaat uit roomijs, hennep en wat karamel voor...

Superfruit en nieuwe Quella bij Mec3

Superfruit en nieuwe Quella bij Mec3

Nieuwe smaak bij Mec3: de vrucht sambuco De superfood- en superfruittrend is duidelijk zichtbaar op Sigep. Ook Mec3 haakt er op in met de vrucht Sambuco. Niet te verwarren met het drankje sambuca, benadrukt Wilfried Rasing. Hij vertegenwoordigt met Laan Heiloo BV het merk in Nederland. "In Nederland kunnen we het wellicht beter op de markt brengen...

Introductie veganistisch ijs

Introductie veganistisch ijs

Op verschillende plekken in de beurshallen van Sigep komen we vegan-ijs tegen: ijs zonder van dieren afkomstige grondstoffen, zoals eieren en melk. Comprital presenteert een complete vitrine met veganistisch ijs, onder de naam Vegan OK. "Voor restaurants en ijssalons biedt dit perspectief", vindt Hans van der Maas, die - naast Gelato+ - het merk in...

Theesmaken hip en jubileum amarenenkers

Theesmaken hip en jubileum amarenenkers

Thee wordt populair als ijssmaak. Dat denken ze in ieder geval bij PreGel, zo blijkt op Sigep. De grondstofleverancier presenteert er een aantal theesmaken voor ijs, zoals Chai-thee en Earl Gray. Vorig jaar al maakte PreGel een voorzichtige stap in het thee-assortiment met de introductie van een ijsthee-smaak. Die trend wordt dit jaar voortgezet. Prosecco Een...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer

Cursus allergenen management

28 november 2019 - 28 november 2019

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea