Adverteren

Vakblad IJs! – voor de ijsmaker en -verkoper
Vakblad IJs! is het vakblad voor professionals in de ijswereld. Naast ontwikkelingen in het vak en praktische tips, bevat Vakblad IJs! informatie over verschillende ijssmaken, het ambacht, techniek, achtergrond en productinnovaties. In iedere uitgave staat een ijssalon centraal.

Bereik Vakblad IJs!
Vakblad
• Verschijnt: 4x per jaar
• Oplage: 1.600
Website
• 4.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• Verschijnt maandelijks
• 600 abonnees

Lezersprofiel
Het vakblad is bestemd voor alle professionals die werkzaam zijn in de ijssector. Lezers hebben interesse in ijs en ondernemen. Vakblad IJs! wordt zowel in Nederland als in België gelezen.

Mediakaarten
Vakblad IJs! mediakaart 2023

Multimediale campagne
Vakblad IJs! biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
Gjelt Douma (salesmanager)
06 46 75 14 67
Stuur een e-mail

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseren Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Zowel op de beursvloer als tijdens de lezingen en seminars ontdekt u de laatste ontwikkelingen op drie actuele hoofdthema’s:

  • Voedselverwerking & machines
  • Voedselveiligheid
  • Food innovatie & duurzaamheid

Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67)

 

Agenda

Cursus: Verrassende ijsbereidingen door Nils Hendrikse en Hidde De Brabander

27 februari 2023 - 28 februari 2023

Lees meer

Bakkersvak/IJs-Vak 2022

5 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Cursus: Vegan chocolate

6 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea