IJsbereiden

Uit dit dossier
Variëren met koffie-ijs

Variëren met koffie-ijs

Koffie is hip, veelzijdig en een van de meest populaire dranken in wereld. En nergens wordt zo veel koffie gedronken als in Nederland: 2,4 koppen per dag per hoofd van de bevolking. Koffie-ijs daarentegen doet het minder goed, terwijl er duizend-en-een mogelijkheden zijn om met de smaak van koffie te variëren.

Op bezoek bij Cremerie François

Op bezoek bij Cremerie François

Christophe Penneman nodigde de redactie van Vakblad IJs uit voor een atelierbezoek bij zijn cremerie François. Dit ter ere van de opening van zijn derde ijssalon, in Knokke. Een uitnodiging om achter de schermen te kijken bij een van de oudste ijssalons in België? Dat slaan we natuurlijk niet af!

Meesterijsbereider Hans Kennis over de kneepjes van het vak

Meesterijsbereider Hans Kennis over de kneepjes van het vak

Meesterijsbereider Hans Kennis runt drie bedrijven in ijs en chocolade. Zelfs in de winter heeft hij werk, eigenlijk meer dan hij zelf verwachtte. Wat verklaart zijn succes?

Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Door enkele mutaties zijn er plaatsen vrij gekomen voor de cursus ijsbereider. U kunt zich nog last-minute inschrijven voor de cursussen die 14, 15 en 16 januari van start gaan. Voor 14 en 15 januari is in beide groepen één plaats vrijgekomen en in de groep die 16 januari start zijn er drie plaatsen vrijgekomen. Daarnaast start 31...

Piet Tamminga slaagt voor Meesterproef

Piet Tamminga slaagt voor Meesterproef

Piet Tamminga, ijsbereider en eigenaar van Puur Tamminga in Veenendaal, slaagde 19 oktober voor zijn Meesterproef SVH Meesterijsbereider. Na zijn inauguratie, die binnenkort plaats vindt, mag Piet Tamminga zich de 32e SVH Meesterijsbereider van Nederland noemen. Meesterproef Piet Tamminga SVH Meesterijsbereiders Mark van Gaal (IJs & Spijs in Haps),...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer