Apparatuur

Uit dit dossier
Samensmelting leidt tot Frozen Brothers: specialist in ijsconcepten

Samensmelting leidt tot Frozen Brothers: specialist in ijsconcepten

Begin 2018 ging Slush Puppie Benelux BV -de conceptleverancier van Slush Puppie en frozen drinks Coca Cola en Fanta Frozen- samen met de leverancier van softijsmachines en schepijsvitrines: Ice Concepts Benelux BV (ICB). Het bedrijf kreeg de naam Frozen Brothers. Teun Loonen stond aan het roer bij ICB en Pieter Corstiaans gaf leiding aan Slush Puppie...

FB: verbreding productpresentatie in vitrines

FB: verbreding productpresentatie in vitrines

RIMINI – Steeds meer ijsbereiders zoeken verbreding van het assortiment. Onder meer door een vitrine te kiezen die voor meerdere doeleinden is in te zetten. Dat zegt Ben Jansen van IJsprofi uit Ede. Deze firma vertegenwoordigt FB: Italiaans leverancier van Bocchini-ijsvitrines en aanverwante productpresentatiemeubels. We spreken Jansen op Sigep...

Carpigiani Labotronic geüpdatet

Carpigiani Labotronic geüpdatet

vernieuwde techniek op de Carpigiani Labotronic De ijsmachine Labotronic van Carpigiani is vernieuwd naar een High Efficiency-versie. De Labotronic HE heeft een handmatige functie, waarbij het roerwerk in zes snelheden is in te stellen. "Hiermee kun je spelen met de luchtopslag in je ijs", geeft Hans Kennis, directeur Carpigiani Ambachtelijk, weer....

Carpigiani vergemakkelijkt ijs-op-stok maken

Carpigiani vergemakkelijkt ijs-op-stok maken

Carpigiani voert wat vernieuwingen in rondom het ijsje op stok, bij het bedrijf Fantastick genoemd. Allereerst maken de harde mallen waarin het ijs wordt geshockfreezed plaats voor siliconenmallen. "Dit maakt het lossen van het ijs uit de mallen gemakkelijker", demonstreert Hans Kennis, directeur van Carpigiani Ambachtelijk in Nederland. Eenvoudiger Innovatief...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer