Apparatuur

Uit dit dossier
Woertman presenteert Zummo Nature Adapt persen

Woertman presenteert Zummo Nature Adapt persen

Op de Horecava presenteert Woertman Nederland de Zummo Z40 Nature Adapt voor versgeperste sappen, zoals sinaasappelsap, granaatappelsap, limoensap of mandarijnsap. Voor elke fruitsoort is er een apart model beschikbaar.

Voorkom met goed onderhoud uitval koelinstallatie

Voorkom met goed onderhoud uitval koelinstallatie

Goed onderhoud van een koelinstallatie is noodzakelijk laat NVKL weten in een persbericht. Niet alleen voorkomt het dat koudemiddel uit een koelinstallatie ontsnapt. Ook zorgt goed onderhoud ervoor dat het maximale uit jouw installatie wordt gehaald en de producten gekoeld blijven.

Samensmelting leidt tot Frozen Brothers: specialist in ijsconcepten

Samensmelting leidt tot Frozen Brothers: specialist in ijsconcepten

Begin 2018 ging Slush Puppie Benelux BV -de conceptleverancier van Slush Puppie en frozen drinks Coca Cola en Fanta Frozen- samen met de leverancier van softijsmachines en schepijsvitrines: Ice Concepts Benelux BV (ICB). Het bedrijf kreeg de naam Frozen Brothers. Teun Loonen stond aan het roer bij ICB en Pieter Corstiaans gaf leiding aan Slush Puppie...

FB: verbreding productpresentatie in vitrines

FB: verbreding productpresentatie in vitrines

RIMINI – Steeds meer ijsbereiders zoeken verbreding van het assortiment. Onder meer door een vitrine te kiezen die voor meerdere doeleinden is in te zetten. Dat zegt Ben Jansen van IJsprofi uit Ede. Deze firma vertegenwoordigt FB: Italiaans leverancier van Bocchini-ijsvitrines en aanverwante productpresentatiemeubels. We spreken Jansen op Sigep...

Carpigiani Labotronic geüpdatet

Carpigiani Labotronic geüpdatet

vernieuwde techniek op de Carpigiani Labotronic De ijsmachine Labotronic van Carpigiani is vernieuwd naar een High Efficiency-versie. De Labotronic HE heeft een handmatige functie, waarbij het roerwerk in zes snelheden is in te stellen. "Hiermee kun je spelen met de luchtopslag in je ijs", geeft Hans Kennis, directeur Carpigiani Ambachtelijk, weer....

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo – World of Gelato

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea