Apparatuur

Uit dit dossier
Slechte ijsmachines bestaan niet

Slechte ijsmachines bestaan niet

Slechte ijsmachines bestaan niet meer, maar sommige zijn wel beter dan andere. Daar zijn de verschillende leveranciers het over eens. Software in de nieuwe generatie ijsmachines helpt de ambachtelijke ijsbereider om nog beter ijs te maken, waarbij grondstoffen zo spaarzaam mogelijk kunnen worden ingezet.

Vijf vragen aan Stéfano Zuliani

Vijf vragen aan Stéfano Zuliani

Net voor de lockdown in maart opende Stéfano Zuliani een tweede vestiging van zijn ijssalon Zuliani’s Gelato. Vakblad IJs! sprak hem over de keuzes die dan op je afkomen en de tips die hij heeft voor andere ijsbereiders.

IJssalon Alessandro in Oss heeft grondig verbouwd

IJssalon Alessandro in Oss heeft grondig verbouwd

IJssalon Alessandro in Oss ging eind maart open na een grondige verbouwing. Wat voor interieurkeuzes maakte Alessandro de Marco (36)? Als derde generatie ijsmaker wil hij het productieproces laten zien van het Italiaanse schepijs, het erfgoed van zijn familie. “En ik wil een warme zaak, waar jong en oud zich het hele jaar door thuis voelen.”

Veenhuizen Groep groeit in ijsbranche

Veenhuizen Groep groeit in ijsbranche

Al ruim 33 jaar is koeltechniek de basis van de Veenhuizen Groep. En van koeltechniek is de stap naar ijs een kleine. “Alles met koelen en vriezen past bij ons.” En onlangs sloot Veenhuizen ook nog een overeenkomst met de Food Innovation Academy. “Wij zochten een opleidingspartner en hebben die in de FIA gevonden.”

Woertman presenteert Zummo Nature Adapt persen

Woertman presenteert Zummo Nature Adapt persen

Op de Horecava presenteert Woertman Nederland de Zummo Z40 Nature Adapt voor versgeperste sappen, zoals sinaasappelsap, granaatappelsap, limoensap of mandarijnsap. Voor elke fruitsoort is er een apart model beschikbaar.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 58
Vakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Webwinkel Vakdagen 2022

29 juni 2022 - 30 juni 2022

Lees meer

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea