Chocolade

Uit dit dossier
Nederlandse chocolatiers kunnen meedoen aan Belgium Chocolate Awards

Nederlandse chocolatiers kunnen meedoen aan Belgium Chocolate Awards

In 2022 organiseert het Belgische vakblad Chocolaterie voor de tiende keer de Belgium Chocolate Awards plaats. Ook Nederlandse chocolatiers kunnen aan deze wedstrijd meedoen. Inschrijven kan nog tot 15 maart.

Callebaut lanceert zuivelvrije chocolade NXT

Callebaut lanceert zuivelvrije chocolade NXT

Callebaut lanceert de volledig veganistische chocolade onder de naam NXT. De chocolade is speciaal ontwikkeld voor chefs en patissiers en de smaak komt volgens het bedrijf zo dicht mogelijk in de buurt bij die van originele Belgische chocolade. Daarnaast lanceert Callebaut een digitaal platform waar chefs inspiratie voor recepten kunnen opdoen.

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Het IJscentrum komt in maart met een dubbele special voor ijsbereiders, bakkers en banketbakkers. Met Drageren en Grab&Go Chocolade kunnen deze ondernemers hun omzet een flinke boost geven.

Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Chocolate Academy geeft webinar Paasinspiratie met Jurgen Koens en Christa Muyldermans

Op 18 januari is de gratis webinar Paasinspiratie van Chocolate Academy bij te wonen. Tijdens de webinar geven Chocolate Ambassador Jurgen Koens en Chocolate Academy chef Christa Muyldermans inspiratie voor de Paasdagen, met een variatie van patisserie en chocoladecreaties.

Samenwerking NextDeli en The High Five Company

Samenwerking NextDeli en The High Five Company

NextDeli, een E-commerce platform voor versspeciaalzaken en The High Five Company zijn een samenwerking aan gegaan. Versspecialisten kunnen de bean-to-bar chocolates van The High Five Company voortaan bestellen via NextDeli.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 58
Vakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

PLMA World of Private Label 2022

31 mei 2022 - 1 juni 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food juni 2022

22 juni 2022

Lees meer

Webwinkel Vakdagen 2022

29 juni 2022 - 30 juni 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea