IJssalon

Uit dit dossier
13 tips om je ijskaart te optimaliseren

13 tips om je ijskaart te optimaliseren

Een prijslijst aan de muur, een ijskaart op je (terras)tafel of op je website. Er zijn verschillende manieren om je ijsassortiment aan te prijzen bij je gast. Kijk eens met een frisse blik naar je ijskaart. Benader deze niet alleen vanuit een smaaktechnisch oogpunt, maar ook als verkoop- en communicatiemiddel.

De kracht van innoveren en experimenteren

De kracht van innoveren en experimenteren

Het klinkt als iets vanzelfsprekends, experimenteren en innoveren, maar is dat wel zo? Ik denk dat iedereen hier wel mee bezig is, maar veelal onderbewust. En dat er in de bewuste, dagelijkse realiteit niet vaak tijd voor wordt gemaakt. Jammer, want als je ook in de toekomst dé ijssalon wil zijn waar de mensen uit het dorp, stad of omgeving hun ijsje...

IJssalon Milanese beleeft kickstart in Antwerpen

IJssalon Milanese beleeft kickstart in Antwerpen

Een klein jaar na de opening lopen Antwerpenaren al warm voor ijssalon Milanese. Corona en een aantrekkelijke herinrichting van de wijk gaven het bedrijf een kickstart. Zaakvoerder Roberto Milanese heeft een lange carrière in de Italiaanse mode achter de rug en jaagt nu zijn droom na.

IJsie Prima uit Callantsoog is IJssalon van het Jaar 2020/2021

IJsie Prima uit Callantsoog is IJssalon van het Jaar 2020/2021

Ruim een jaar moesten de genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar op de uitslag wachten. Maar op 1 april viel dan toch het verlossende woord: IJsie Prima uit Callantsoog mocht de beker in ontvangst nemen. “Een kroon op het werk”, noemt Kees Baars jr. de felbegeerde titel.

NL IJS stroopt mouwen op voor de branche

NL IJS stroopt mouwen op voor de branche

Begin maart was de oprichting van Stichting Nederlandse IJsbereidingssector, kortweg NL IJs, een feit. Een nieuw initiatief vanuit de branche om gezamenlijk sterk te staan. “De ijswereld kent een groeiend aantal spelers, maar blijft een compacte sector”, aldus Hidde de Brabander. “Als NL IJs willen we sámen de branche dragen.”

Vakblad IJs! – editie 54
Vakblad IJs! – editie 54

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs is grondstoffen. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Workshop Zout- en suikerverlaging

17 juni 2021

Lees meer

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

13 september 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea