IJssalon

Uit dit dossier
Cargill lanceert chocoladeconcept Veliche Gourmet

Cargill lanceert chocoladeconcept Veliche Gourmet

Cargill heeft het chocolademerk Veliche Gourmet, gericht op ambachtelijke afnemers, vorige week gelanceerd in Nederland. Op de Horecava-beurs in Amsterdam presenteerde het bedrijf voor het eerst diens aan het Nederlandse publiek. Veliche Gourmet Cargill maakt al langer Belgische chocolade onder het merk. Tot dusver was het beschikbaar in België,...

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co heeft één loket, in Hoenderloo. Ze verkopen slechts één smaak ijs: vanille. Ook verkopen ze geen koffie, hebben ze geen zitjes en geen coupes. Toch trekken ze honderden bezoekers per dag. Het geheim? “Gewoon een heel goed ijsje! En áltijd vers. Je moet je onderscheiden. Dat doen wij door ons assortiment...

Baskin-Robbins landelijk verkrijgbaar

Baskin-Robbins landelijk verkrijgbaar

Het ijs van Baskin-Robbins is binnenkort ook bij de retail en horeca in Nederland verkrijgbaar. De ijsketen presenteert de nieuwe voorverpakte bekers met ijs in een pop-up stand tijdens de Horecava. De Horecava vindt plaats van 7 tot en met 10 januari. Vestigingen in Nederland April 2017 opende Baskin-Robbins de eerste Nederlandse vestiging in...

Afgekeurde avocado’s voor zuivelvrij ijs

Afgekeurde avocado’s voor zuivelvrij ijs

Avocado’s met bruine plekjes en rare vormen worden vaak weggegooid. Andrew Tilley en Anthea Rodoreda uit Australië hebben een goede plek gevonden voor deze avocado’s met ‘schoonheidsfoutjes’. De twee voedingstechnologen startten in 2015 hun bedrijf met de hulp van hun school, die een programma aanboden om een innovatief...

BakkerBezorgt.nl wil heel Nederland veroveren

BakkerBezorgt.nl wil heel Nederland veroveren

Via de nieuwe website BakkerBezorgt.nl kunnen klanten razendsnel verse producten bestellen en laten bezorgen, op ieder gewenst adres in het land. Het is een soort Thuisbezorgd, maar dan voor bakkerijen, cateraars en broodjeszaken. “Of het nu gaat om een zakenrelatie bij wie je een taart wil laten bezorgen of het bestellen van een paar worstenbroodjes...

Meest recente uitgave
Meest recente uitgave

Vakblad IJs! – editie 44
Het thema van dit nummer van Vakblad IJs! is interieur.

Bekijk de inhoud
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Bio-beurs

23 januari 2019 - 24 januari 2019

Lees meer

ProSweets

27 januari 2019 - 30 januari 2019

Lees meer

ISM

27 januari 2019 - 30 januari 2019

Lees meer