IJssalon

Uit dit dossier
IJstrends 2021

IJstrends 2021

De algemene foodtrends hebben ook invloed op die per branche. We maken een ronde langs een paar partijen in de ijsbranche over wat trending is voor ijsbereiders in 2021.

Elco Oudshoorn kiest voor multifunctionele machines

Elco Oudshoorn kiest voor multifunctionele machines

Banketbakkerij Roos in Bergen (NH) heeft een kleine productieruimte, waar een maximale omzet wordt gedraaid. Eigenaar Elco Oudshoorn piekert er echter niet over om de productie te verplaatsen naar een industrieterrein of groter pand. “Ik wil het zó, middenin het gemoedelijke centrum van Bergen en vooral doen wat ik leuk vind.”

Gérard Verwoert maakt niet alleen ijs, maar ook meubels

Gérard Verwoert maakt niet alleen ijs, maar ook meubels

Even een ijsje halen was hét uitje van deze zomer, waarin veel mensen vanwege COVID-19 noodgedwongen thuisbleven. Ook knapten zij massaal hun huizen op of besteedden hun vakantiegeld aan een nieuw interieur. Al met al was 2020 daardoor geen slecht jaar voor ijsbereider en meubelmaker Gérard Verwoert uit het Gelderse Dieren.

IJssalons blijven open tijdens de lockdown

IJssalons blijven open tijdens de lockdown

De IJssalons kunnen open blijven tijdens lockdown, die premier Rutte 14 december aankondigde. Dat maakt het Ambachtelijk IJscentrum bekend. Wel wordt het coronaprotocol voor ijssalons aangepast. Daarnaast luidt het advies: ‘Zet maximaal in op afhalen’.

Vijf vragen aan Stéfano Zuliani

Vijf vragen aan Stéfano Zuliani

Net voor de lockdown in maart opende Stéfano Zuliani een tweede vestiging van zijn ijssalon Zuliani’s Gelato. Vakblad IJs! sprak hem over de keuzes die dan op je afkomen en de tips die hij heeft voor andere ijsbereiders.

Vakblad IJs! – editie 53
Vakblad IJs! – editie 53

Het thema is trends. Met onder andere Trends 2021, IJssalon IJs-SOL en Convenienceproducten.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

InterSICOP LIVEconnect 2021

1 maart 2021 - 28 maart 2021

Lees meer

Sigep 2021

15 maart 2021 - 17 maart 2021

Lees meer

Food Technology 2021

16 juni 2021 - 17 juni 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea