IJssalon

Uit dit dossier
Dit zijn de trends in 2020

Dit zijn de trends in 2020

Aan de slag met gezond, vegan, online en de wereldkeuken. Voedsel van dichterbij, weten waar je voedsel vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en kiezen voor kwaliteit; de trends voor 2020 zijn niet verrassend, maar bieden zeker kansen voor de (ambachtelijke) versondernemer.

Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding beschikbaar

Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding beschikbaar

De Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding is beschikbaar op de website van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. Deze code is bestemd voor ambachtelijke ijsbereidingsbedrijven en wordt 1 maart 2020 van kracht.

Pure chemie bij 'Borgo Gelato'

Pure chemie bij 'Borgo Gelato'

In het Antwerpse Borgerhout bevindt zich ruim twee jaar de ijssalon van Koen Speltincx, ‘Borgo Gelato’. De eigenaar, die na dertien jaar werken als verpleger een burn-out kreeg, was altijd al een echte Italiëliefhebber. Toen hij thuis zat, begon hij daarom ook uit interesse met een Basiscursus Gelato aan de Carpigiani University. Zijn passie voor ijs...

Sonneclaer: Biologische melkveehouderij, kampeerboerderij en ijsmakerij

Sonneclaer: Biologische melkveehouderij, kampeerboerderij en ijsmakerij

Zo’n veertig jaar geleden begonnen Barend en Tineke Mul een zwaar vervallen hoeve te pachten in het Drentse Fluitenberg om een melkveebedrijf te beginnen. Vier decennia later runt de familie een biologisch melkveebedrijf, een kampeerboerderij en hebben ze een ijsmakerij onder de naam ‘Sonneclaer’. Waar heeft deze familie hun succes aan te danken en...

Bij Lorenzo IJssalon straalt de variatie ervan af

Bij Lorenzo IJssalon straalt de variatie ervan af

Lorenz en Monica de Groot zijn de eigenaren van de Utrechtse ijssalon Lorenzo. Lorenzo ijssalon opende in 2003 de deuren in de Utrechtse Rivierenwijk en is sindsdien een succes. De twee zijn gediplomeerde en gespecialiseerde ijsbereiders en hebben vele bijzondere smaken in het assortiment. Klanten met een allergie of diabetes hebt of vegans kunnen...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo – World of Gelato

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea