Nieuws
Nieuws van het IJscentrum

Nieuws van het IJscentrum

Foto: IJscentrum Het IJscentrum is volop in beweging. De cursus IJsbereider is gestart, er is een nieuwe docent en het IJscentrum zit op Instagram. Daarnaast is het IJscentrum achter de schermen druk bezig met het bouwen aan de toekomst. De cursus IJsbereider is van start gegaan met meerdere groepen. En er is een nieuwe nieuwe docent. Björn...

Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt makkelijker

Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt makkelijker

Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen dat loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie van werknemers makkelijker en duidelijker maakt. Een onderdeel hiervan is de nieuwe MKB verzuim-ontzorgverzekering.

Belastingdienst: 20 november deadline voor aanmelden kleineondernemersregeling

Belastingdienst: 20 november deadline voor aanmelden kleineondernemersregeling

De deadline voor de vernieuwde kleineondernemersregeling van de belastingdienst komt steeds dichterbij. Ondernemers en organisaties met een jaaromzet tot €20.000 die vanaf 1 januari 2020 gebruik willen maken van deze regeling kunnen zich tot 20 november aanmelden bij de Belastingdienst.

Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Duurzame Chocolatemakers geven rondleiding aan VAIJ

Dinsdag 12 november kregen de aanwezige leden van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum na de Algemene Ledenvergadering een lezing van chocolatier en ijsbereider Kees Raat en een rondleiding in de nieuwe fabriek van The Chocolatemakers in Amsterdam.

IJs: de trends van dit moment

IJs: de trends van dit moment

De ontwikkelingen in ijsland volgen elkaar snel op. Consumenten bestellen steeds vaker ijs in de ijssalon voor een complete smaakervaring. Het gaat niet alleen meer om de smaak, maar ook om de beleving die eromheen zit, de presentatie. Het totaalplaatje is cruciaal voor verkoop. We zetten de belangrijkste trends van dit moment voor je op een rijtje.

Vijf tips voor het openen van een pop-up store

Vijf tips voor het openen van een pop-up store

Pop-up stores verschijnen regelmatig in het straatbeeld. Leegstaande ruimtes die (tijdelijk) gevuld worden om iets te verkopen. Dat iets kan van alles zijn. Van zonnepanelen tot asperges en van Fiat 500’s tot pepernoten.

Vakblad IJs! – editie 47
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea