Nieuws
Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals.

IJsmakers tonen het vak op Gelatissimo 2020

IJsmakers tonen het vak op Gelatissimo 2020

Op de ijsvakbeurs Gelatissimo delen professionele ijsmakers Filippo Zampieron, Federico Maronati van de Artigeniale Rovigo School en Giorgio Ballabeni van Ballabeni Icecream hun expertise delen. De vakbeurs zal plaatsvinden tussen 15 en 19 februari in Stuttgart

Lorenz De Groot nieuwe ijskampioen

Lorenz De Groot nieuwe ijskampioen

Lorenz De Groot is op de Horecava in Amsterdam de onbetwiste winnaar geworden van het Nederlands Kampioenschap Gelato; een organisatie van Carpigiani Ambachtelijk Benelux. De ijsmaker van IJssalon Lorenzo in Utrecht blies de jury - onder leiding van Belgisch sterrenchef patissier Roger Van Damme - omver met zijn ‘Mapapa’; een combinatie van ijs met...

Food Innovation Academy breidt uit met kantoortoren

Food Innovation Academy breidt uit met kantoortoren

De Food Innovation Academy (FIA) breidt uit met de kantoortoren die is gevestigd voor het huidige pand aan de Industrieweg in Vlaardingen. FIA bereikte overeenstemming met de gemeente Vlaardingen over de aankoop van de hoogbouw. De toren is nu officieel eigendom geworden van Royal Steensma, die de hoogbouw vervolgens weer ter beschikking stelt...

Ruim 130.000 ondernemers hebben zich aangemeld voor nieuwe kleineondernemersregeling

Ruim 130.000 ondernemers hebben zich aangemeld voor nieuwe kleineondernemersregeling

Vanaf 1 januari 2020 is de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR) van kracht. Ruim 130.000 ondernemers hebben zich voor deze nieuwe regeling aangemeld. Dat laat de Belastingdienst weten in een persbericht. Ondernemers, organisaties en verenigingen met een jaaromzet tot € 20.000 die nog geen keuze maakten, kunnen zich nog steeds aanmelden.

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green wint Horecava Innovation Award 2020

Gold & Green heeft de Horecava Innovation Award 2020 gewonnen met het product Pulled Oats, een alternatief voor vlees. Winnaar van de Duurzaamheid Award Karel de Vos is Karma Shoarma van het gelijknamige bedrijf uit Haarlem. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de opening van de Horecava.

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

23 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

24 januari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea