Nieuws
RUBIA Patisserie steunt medewerkers GGZ met een gebakje

RUBIA Patisserie steunt medewerkers GGZ met een gebakje

RUBIA Patisserie vindt de geestelijke gezondheidzorg belangrijk. Daarom wil de patisserie aandacht vragen voor de zorgmedewerkers van Brinkgreven in Deventer en hen bedanken door gebak in te zamelen.

Voedingsmiddelensector behoudt sterke economische positie

Voedingsmiddelensector behoudt sterke economische positie

Op 14 oktober presenteerde de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) tijdens hun jaarbijeenkomst de Monitor Levensmiddelenindustrie 2021. Daaruit blijkt dat de voedingsmiddelensector haar sterke economische positie behoudt, ook na een turbulent 2020.

Restauratiesubsidie voor IJssalon IIskâld

Restauratiesubsidie voor IJssalon IIskâld

Goed nieuws voor IJssalon IIskâld. Het college van B en W van De Fryske Marren heeft besloten dat de ijssalon in Lemmer een restauratiesubsidie van 5000 euro krijgt om de brandschade aan hun pand in Lemmer te herstellen.

Smeva ontvangt predicaat Koninklijk

Smeva ontvangt predicaat Koninklijk

Smeva Group mag vanaf 15 oktober 2021 het predicaat ‘Koninklijk’ dragen. Het Brabantse familiebedrijf, dat 100 jaar bestaat, produceert toonbanken, koel- en vriescellen en stekkerklare koelmeubelen. "Het is de kroon op het werk."

VABA demonstratie Sébastien Trudelle bij Ter Groene Poorte

VABA demonstratie Sébastien Trudelle bij Ter Groene Poorte

Bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge organiseert op dinsdag 19 oktober een VABA demonstratie gegeven door M.O.F. Sébastien Trudelle. De locatie is het gloednieuwe auditorium van de nieuwe Bakkerijschool.

Duizenden horecaprofessionals bijeen tijdens BBB Maastricht 2021

Duizenden horecaprofessionals bijeen tijdens BBB Maastricht 2021

MECC Maastricht stond van 11 tot en met 13 oktober in het teken van BBB Maastricht. Duizenden horecaprofessionals kwamen naar de 66ste editie van de horecavakbeurs BBB Maastricht om te proeven, te beleven en te netwerken. Volgens beursmanager Silvie Slachter heeft BBB Maastricht een kwaliteitsslag gemaakt en gaat meer dan ooit voor ‘more...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 55
Vakblad IJs! – editie 55

De thema's van dit nummer zijn ijsmachines en overwinteren. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Ice this Day 2021

14 september 2021 - 14 september 2021

Lees meer

Gouden Gard

12 oktober 2021

Lees meer

Intrafood

27 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea