Opleiding

Uit dit dossier
SVH Meesterijsbereider Bert Waninge bij het IJscentrum

SVH Meesterijsbereider Bert Waninge bij het IJscentrum

SVH Meesterijsbereider Bert Waninge presenteerde op 31 oktober zijn kennis aan de groep cursisten van het IJscentrum tijdens de cursus 'IJssmaken vanuit de basis'. Aan de orde kwamen het bereiden van variegati, infusies en smaaksauzen, die daarna werden verwerkt in verschillend ijssmaken. De deelnemers waren bijzonder enthousiast en kijken terug op...

Aan de slag met ijsbereiden bij het IJscentrum

Aan de slag met ijsbereiden bij het IJscentrum

Het IJscentrum geeft komend jaar weer diverse cursussen. In januari starten de cursussen IJsbereiden en Gespecialiseerd IJsbereider weer. Daarnaast gingen in december de proefbakkers van CSM-Bakery Solutions en de leerlingen van de patisserie-opleiding ook aan de slag met het ijsbereiden. CSM-Bakery Solutions Het IJscentrum was dinsdag 4 december...

Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Door enkele mutaties zijn er plaatsen vrij gekomen voor de cursus ijsbereider. U kunt zich nog last-minute inschrijven voor de cursussen die 14, 15 en 16 januari van start gaan. Voor 14 en 15 januari is in beide groepen één plaats vrijgekomen en in de groep die 16 januari start zijn er drie plaatsen vrijgekomen. Daarnaast start 31...

Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

De weektraing van de cursus IJsbereider gaat 25 maart van start. Deelnemers leren in 5 dagen ambachtelijk ijsmaken en de basis van grondstoffenkennis en receptuurberekenen. Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers klaar voor het examen IJsbereider. Er zijn nog plaatsen vrij voor deze cursus. Meer informatie over de inhoud en de kosten is te...

IJscentrum op zoek naar nieuw onderdak

IJscentrum op zoek naar nieuw onderdak

Het IJscentrum in Wageningen onderzoekt de mogelijkheden om buiten Rijn IJssel Vakschool Wageningen te worden ondergebracht. Samen met een aantal voortrekkers uit de sector verkent de kennisinstelling momenteel de voorwaarden en kansen om als onafhankelijk IJscentrum te blijven opereren. Kennisinstelling Het IJscentrum is sinds haar oprichting in...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer

Cursus allergenen management

28 november 2019 - 28 november 2019

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea