Opleiding

Uit dit dossier
IJscentrum komt met dagtraining Macarons de Paris

IJscentrum komt met dagtraining Macarons de Paris

Het IJscentrum komt ook in 2022 met nieuwe trainingen. Op 16 februari geeft Meester Patissier en SVH Meesterijsbereider Hidde de Brabander de dagtraining Macaron de Paris.  Macarons zijn gekleurde luchtig koekjes aan elkaar geplakt met een vulling van bijvoorbeeld fruit of chocolade. De macaron biedt ook voor ijsbereiders veel mogelijkheden. Denk...

IJscentrum brengt in november de cursus Receptuur berekenen

IJscentrum brengt in november de cursus Receptuur berekenen

Het IJscentrum zet de online cursus Receptuur berekenen weer op de planning. Op het randje van het jaar nog even goed bijgespijkerd worden in de materie van recepturen maken. Dat kan op 24 november in een 2,5 uur durende online cursus.

VABA demonstratie Sébastien Trudelle bij Ter Groene Poorte

VABA demonstratie Sébastien Trudelle bij Ter Groene Poorte

Bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge organiseert op dinsdag 19 oktober een VABA demonstratie gegeven door M.O.F. Sébastien Trudelle. De locatie is het gloednieuwe auditorium van de nieuwe Bakkerijschool.

SLIM-subsidie tot 1 oktober aan te vragen

SLIM-subsidie tot 1 oktober aan te vragen

Ondernemers in het mkb kunnen nog tot en met 30 september SLIM-subsidie aanvragen, om de kennis en vaardigheden van hun werknemers verder te ontwikkelen. Het is de laatste keer dit jaar dat mkb’ers in aanmerking komen voor een SLIM-subsidie, waarmee ze bijvoorbeeld loopbaan- en ontwikkeladviezen in kunnen zetten, of een opleidings- en ontwikkelplan...

FIA richt ondernemersvereniging op

FIA richt ondernemersvereniging op

De Food Innovation Academy (FIA) heeft de FIA-bedrijvenvereniging opgericht. Het doel van de vereniging is om samen met mbo- en hbo-opleiders binnen de FIA te voorzien in voldoende goedgekwalificeerde medewerkers in de food-productiebedrijven in de regio Rijnmond. Dit om dreigende tekorten tegen te gaan. Met de komst van de vereniging wil FIA richting...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 56
Vakblad IJs! – editie 56

Het thema van dit nummer is interieur. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De EVMI Verpakkingsspecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

HorecaEventt 2022

7 februari 2022 - 9 februari 2022

Lees meer

InterSICOP 2022

19 februari 2022 - 22 februari 2022

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based door Allergenen consultancy

22 februari 2022 - 22 februari 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea