Opleiding

Uit dit dossier
Suikers reduceren en vervangen

Suikers reduceren en vervangen

Het IJscentrum introduceert de nieuwe dagcursus Suikerreductie. De eerste editie staat gepland voor 11 november. Met deze dagtraining speelt IJscentrum in op de trends en ontwikkelingen in de wereld van voeding. Docent Bas van Haaren verzorgt deze specialisatiecursus.

Nieuwe datum voor cursus vegan ijs

Nieuwe datum voor cursus vegan ijs

Steeds meer mensen kiezen voor een plantaardig dieet. Daarom het IJscentrum in juli de nieuwe cursus vegan ijs. En met succes. De eerste twee cursussen in september zaten helemaal vol. Dus nu komt het IJscentrum met een nieuwe datum: 25 november. Docent Bas van Haaren beantwoordt tijdens de cursus alle vragen over vegan ijs.

Mondkapje verplicht in praktijkruimte IJscentrum

Mondkapje verplicht in praktijkruimte IJscentrum

Over mondkapjes in de strijd tegen corona is de afgelopen maanden veel gediscussieerd. Momenteel is er een advies om mondkopjes te dragen in winkels en scholen. Het management van het IJscentrum wil hierin het voortouw nemen. Daarom is het verplicht om een mondkapje te dragen in de praktijkruimte van het IJscentrum.

Upgrade je ijstaarten met cursus IJs & Patisserie

Upgrade je ijstaarten met cursus IJs & Patisserie

Wie dit najaar wil shinen met ijstaarten en -gebak, schrijft zich in voor de cursus IJs & Patisserie aan het IJscentrum. In twee dagen perfectioneer je je vaardigheden als het gaat om ijspatisserie maken en afwerken.

Veel belangstelling voor cursussen IJscentrum

Veel belangstelling voor cursussen IJscentrum

Er is veel belangstelling voor de cursussen van het IJscentrum. De eerste cursus IJsbereider zit al helemaal vol en voor de eerste dag van de nieuwe cursus Vegan IJs zijn geen plaatsen meer vrij. Daarnaast zijn er plannen om meer nieuwe trainingen op te zetten.

Vakblad IJs! – editie 51
Vakblad IJs! – editie 51

Met onder andere IJssalon Lo Solé, Variëren met variegato en De mogelijkheden van stracciatella.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

11 januari 2021 - 14 januari 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

1 maart 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea