Opleiding

Uit dit dossier
Piet Tamminga: nieuwe SVH Meesterijsbereider

Piet Tamminga: nieuwe SVH Meesterijsbereider

Maandag 18 maart is Piet Tamminga geïnaugureerd tot SVH Meesterijsbereider in zijn winkel Puur Tamminga in Veenendaal. Een bijzondere gebeurtenis, want hij is de 32e ambachtsman die toe mag treden tot dit moderne gilde.

IJscentrum op zoek naar nieuw onderdak

IJscentrum op zoek naar nieuw onderdak

Het IJscentrum in Wageningen onderzoekt de mogelijkheden om buiten Rijn IJssel Vakschool Wageningen te worden ondergebracht. Samen met een aantal voortrekkers uit de sector verkent de kennisinstelling momenteel de voorwaarden en kansen om als onafhankelijk IJscentrum te blijven opereren. Kennisinstelling Het IJscentrum is sinds haar oprichting in...

Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

De weektraing van de cursus IJsbereider gaat 25 maart van start. Deelnemers leren in 5 dagen ambachtelijk ijsmaken en de basis van grondstoffenkennis en receptuurberekenen. Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers klaar voor het examen IJsbereider. Er zijn nog plaatsen vrij voor deze cursus. Meer informatie over de inhoud en de kosten is te...

Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Door enkele mutaties zijn er plaatsen vrij gekomen voor de cursus ijsbereider. U kunt zich nog last-minute inschrijven voor de cursussen die 14, 15 en 16 januari van start gaan. Voor 14 en 15 januari is in beide groepen één plaats vrijgekomen en in de groep die 16 januari start zijn er drie plaatsen vrijgekomen. Daarnaast start 31...

Aan de slag met ijsbereiden bij het IJscentrum

Aan de slag met ijsbereiden bij het IJscentrum

Het IJscentrum geeft komend jaar weer diverse cursussen. In januari starten de cursussen IJsbereiden en Gespecialiseerd IJsbereider weer. Daarnaast gingen in december de proefbakkers van CSM-Bakery Solutions en de leerlingen van de patisserie-opleiding ook aan de slag met het ijsbereiden. CSM-Bakery Solutions Het IJscentrum was dinsdag 4 december...

Vakblad IJs! – editie 45
Vakblad IJs! – editie 45

Februari 2019

Bekijk de inhoud
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJS!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJS! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Tuttofood

6 mei 2019 - 9 mei 2019

Lees meer

SIAL China

14 mei 2019 - 16 mei 2019

Lees meer

United Fresh

10 juni 2019 - 12 juni 2019

Lees meer