Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Recepten
Koffie, chocolade en ijs
Wil je aan de slag met de ingrediënten koffie, chocolade...
Trendy ijs mét een cruch
Geen filmavond is compleet zonder popcorn. Maar ook in ee...
Kers op de taart
Een friszure compote van morellenkersen en een luchtige v...
PREMIUM
Dessert Olmenhorst
Ter inspiratie voor de wedstrijden in 2024 maakte Nils He...
Maak indruk met cremino-ijs
Maak je wel eens cremino-ijs? Bij het maken van een cremi...
Trendy combinatie van hartig en zoet
Voor een spannende ijssmaak maken klanten graag een omweg...
CacaoBoon NXT*
Meesterijsbereider Nils Hendrikse deelt zijn recept voor...
Bijzondere ijssmaak voor de lente
De meeste ijssalons zijn weer open en we staan aan het be...
Aziatische stracciatella
SVH Meesterijsbereider Mark van Gaal van IJs & Spijs in H...
Bijzonder kerstdessert
Kerstmis is hét moment om extra uit te pakken. Klanten ze...
Winterse gezelligheid
Op koude winterdagen gaat er niets boven een heerlijke ko...
Recepten: alcohol in ijs
Drie recepten uit de cursus ‘alcohol in ijs’, gegeven doo...
1
2
3
4
5
>
>>
Vakblad IJs 1 | Februari 2024
Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?
Agenda
17 maart - 19 maart
TAVOLA 2024
18 maart - 21 maart
Alimentaria & Hostelco 2024
21 maart
Training VITAL allergenen klassikaal - 21 maart 2024