Recepten
Een ijsje mét pit

Een ijsje mét pit

Na de drukte van de zomerpiek is er voor veel ijsbereiders weer ruimte om aan de slag te gaan met extra speciale ijscreaties. Frisse sorbetsmaken maken in het najaar plaats voor warme en romige smaken zoals mokka, appeltaart en chocolade. Laan Heiloo helpt graag mee om uw klanten ook dit seizoen te blijven verrassen. Sla de winterslaap over en presenteer...

Paris-Brest

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Vakblad IJs deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie: Paris-Brest (roomijs, met vreemde vetten).

Klein verwenmoment, groot plezier

Klein verwenmoment, groot plezier

Dit jaar zal nog steeds anders zijn dan we gewend zijn, maar één ding is zeker: iedereen is en blijft op zoek naar die kleine verwenmomenten. Dus het is een goed idee om ons voor te bereiden op de feestjes groot en klein, die sowieso ieder jaar doorgaan: Moederdag, Koningsdag, Vaderdag enzovoort.

Ieder seizoen zijn eigen smaken

Ieder seizoen zijn eigen smaken

Het nieuwe ijsseizoen staat alweer voor de deur en de eerste voorbereidingen zijn al in volle gang. Naast het standaard assortiment blijft het belangrijk om uw klanten te verrassen met nieuwe smaken en combinaties. Zo blijft u, als ijsbereider, vernieuwend, creatief en actueel. Het maken en bedenken van nieuwe combinaties hoeft niet altijd ingewikkeld...

L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis

L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis

Hidde de Brabander deelt dit recept L’ÂGE D’OR - Chocolade-ijs met goldchocolade als basis uit zijn nieuwe boek Glacerie met de lezers van Vakblad IJs! Lees ook het interview met Hidde in Vakblad IJs 53-2021.

Hartig ijs met alle basissmaken

Hartig ijs met alle basissmaken

In aansluiting op het artikel van Hidde de Brabander over de zintuigelijke beleving van een ijscompositie op basis van geur en smaak deelt Björn Olaf Royd Cocu van Intelligentia Taste Rooms in Eindhoven zijn bijpassende recept van roomijs van pinda’s, pinda-krokant met kokos en limoen, karamel van vissaus en meringue.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 55
Vakblad IJs! – editie 55

De thema's van dit nummer zijn ijsmachines en overwinteren. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Ice this Day 2021

14 september 2021 - 14 september 2021

Lees meer

Gouden Gard

12 oktober 2021

Lees meer

Intrafood

27 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea