IJs-Vak
Uit dit dossier
9.000 bezoekers op Bakkersvak & IJs-Vak
De tiende editie van Bakkersvak & IJs-Vak op 5, 6 en 7 maart werd bezocht door 9.000 professionals, laat beursorganisator Easyfairs weten. Dat zijn er fors meer dan de laatste editie in 2020. “Wij hebben intens genoten van elk moment. De sfeer was meer dan goed, het bruiste van de (nieuwe) activiteiten en exposanten waren erg te spreken over de bezoekerskwaliteit”,...
SVH Meesterijsbereiders op IJs-Vak: ijsontbijt, workshop en ijsbuffet
De SVH Meesterijsbereiders waren duidelijk aanwezig op IJs-Vak. Ze trapten de beurs af met het ijsontbijt, streden om het beste meesterlijke ijsje, gaven de workshop ‘Desserts maken’ en verzorgden een Meesterlijk IJsbuffet op het IJsVak Gala.
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje
Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ijsje. Bezoekers konden stemmen op hun favoriet en bepaalden dat Key West Lemon Pie van Luc Blok het lekkerste ijsje was.
Laatste dag IJs-Vak in het teken van Golden Dreams-ijs
Op de derde dag van IJs-Vak stond het ‘Golden Dreams’-ijs centraal. Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms ontwikkelde het Golden Dreams-ijs. Een ijsje met gold kiwi, mango en frisse touch van limoen.
Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs wint De Gouden IJscreatie 2023
Gisteren vond de strijd om de Gouden IJscreatie plaats. Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs in Harderwijk won deze wedstrijd met haar Mille-Tuille. Het was de eerste keer dat Hilde meedeed aan deze wedstrijd. “Om dan ook als eerste te eindigen, was echt zo niet verwacht.”