IJs

Uit dit dossier
Doe online inspiratie op!

Doe online inspiratie op!

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vakblad IJs je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met...

Sigep: Markt voor Italiaans ambachtelijk ijs groeit

Sigep: Markt voor Italiaans ambachtelijk ijs groeit

De markt voor Italiaans ambachtelijk ijs groeit. Dat meldt de Italian Exhibition Group’s Observatory van de bekende ijsbeurs Sigep. Ze zien groei van de export van apparatuur, kennis, en ingrediënten en halffabricaten. Met name in Azië en Noord Amerika worden genoemd als groeimarkten.

Een ijsje kopen bij de boer

Een ijsje kopen bij de boer

Lokaal is een trend. Steeds meer boeren verkopen hun producten via een boerderijwinkel rechtstreeks aan de consument. Jannette en Laurens den Boer van IJsboerderij den Boer maken dagelijks vers boerenijs. RTV Rijnmond ging bij hen langs en maakte een reportage.

Nu online: nieuwe editie digitaal Vakblad IJs

Nu online: nieuwe editie digitaal Vakblad IJs

De ijsbranche zit in de lift. Bij Vakblad IJs zien we al deze ontwikkelingen en daar dragen we graag aan bij. Daarom verschijnen er dit jaar tussen de papieren edities van het vakblad door extra online edities. Om u als ijsbereider van nog meer informatie en inspiratie te voorzien. De tweede digitale Vakblad IJs staat nu klaar.

NL IJS stroopt mouwen op voor de branche

NL IJS stroopt mouwen op voor de branche

Begin maart was de oprichting van Stichting Nederlandse IJsbereidingssector, kortweg NL IJs, een feit. Een nieuw initiatief vanuit de branche om gezamenlijk sterk te staan. “De ijswereld kent een groeiend aantal spelers, maar blijft een compacte sector”, aldus Hidde de Brabander. “Als NL IJs willen we sámen de branche dragen.”

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 56
Vakblad IJs! – editie 56

Het thema van dit nummer is interieur. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De EVMI Verpakkingsspecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Ice this Day 2021

14 september 2021 - 14 september 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenchemie

16 november 2021

Lees meer

Horecava 2022

10 januari 2022 - 13 januari 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea