Agenda

Food Ingredients 2019

3 december 2019 - 5 december 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding food Rotterdam

10 december 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding food Rijswijk

11 december 2019

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

12 december 2019 - 12 december 2019

Lees meer

Europain 2020

11 januari 2020 - 14 januari 2020

Lees meer

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

23 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

24 januari 2020

Lees meer
Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven