Agenda

Cursus: Verrassende ijsbereidingen door Nils Hendrikse en Hidde De Brabander

27 februari 2023 - 28 februari 2023

Lees meer

Bakkersvak/IJs-Vak 2022

5 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Cursus: Vegan chocolate

6 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer

Interpack: Processing & Packaging

4 mei 2023 - 10 mei 2023

Lees meer

Bakeplus Event

11 september 2023 - 12 september 2023

Lees meer

Empack België

25 oktober 2023 - 26 oktober 2023

Lees meer

Fi Europe 2023

28 november 2023 - 30 november 2023

Lees meer
Abonnementsaanbieding
Abonnementsaanbieding

Neem nu een abonnement op Vakblad IJs! en betaal het eerste jaar slechts €19,99

Abonneer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 60
Vakblad IJs! – editie 60

Het thema van dit nummer is interieur. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud