Evenementen
Uit dit dossier
Lees alles over Food Technology in de digitale special
Food Technology 2022 komt steeds dichterbij: op 13 en 14 april vindt het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie plaats.
‘Als je weet hoe een recept is opgebouwd, kun je makkelijker variëren’
De eerste week van november inspireerden Laan Heiloo en Valmar ijsbereiders tijdens het jaarlijkse ijsseminar dat Laan alweer voor de 15e keer organiseerde. Mohamad Bachir El Baba van MEC3 enthousiasmeerde de deelnemers – van (door)starters tot ervaren ijsbereiders – aan de slag te gaan met goede receptuur en nieuwe ideeën.
Ice This Day in het teken van ondernemerschap
Het opbouwen van je eigen merknaam en een klantenkring die merktrouw is, is van essentieel belang voor succesvolle bedrijven en organisaties. De afgelopen editie van Ice This Day – die dit jaar op 14 september plaatsvond – stond in het teken van het maken van meer omzet en professionaliseren.
Sigep 2021: the Expanded Edition
Sigep vindt in 2021 plaats van 15 tot 17 maart en van 18 tot 19 maart. De eerste drie dagen worden een live event, terwijl de laatste 2 dagen digitaal zullen zijn.
Informatiebijeenkomst Food Technology
Op 19 januari om 10:00 uur vindt er een gratis informatiebijeenkomst over Food Technology 2021 plaats voor (potentiële) exposanten.