Evenementen

Uit dit dossier
Cannabis-ijs gimmick bij Mec3

Cannabis-ijs gimmick bij Mec3

One Love is een echt marketing-ijsje. Leuk voor festivals en in toeristische gebieden bijvoorbeeld Op de stand van Mec3 is het zoals altijd dringen. Zou dat deze keer door het cannabis-ijs zijn? De grondstoffenproducent pakt uit met een hele merchandise rondom het nieuw bedachte ijsje, dat simpel gezegd bestaat uit roomijs, hennep en wat karamel voor...

Hiljo en Hidde presenteren kurkuma en hazelnootspijs

Hiljo en Hidde presenteren kurkuma en hazelnootspijs

Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en patissier Hidde de Brabander geven tijdens Bakkersvak demonstraties bij Royal Steensma. Hiljo inspireert bezoekers met een bakje van brooddeeg met kurkuma, dat hij vult met een gebakken eitje en ham of spek om het daarna nogmaals af te bakken. Hidde presenteert de mogelijkheden van hazelnootspijs. “Spijs is...

Cookie Dough Chunks proeven

Cookie Dough Chunks proeven

Van der Pol staat bekend om zijn gelamineerde degen: croissant- en bladerdeeg. Het bedrijf werd opgericht in 1885 en mag zich hofleverancier noemen. Naast croissant- en bladerdeeg heeft Van der Pol ook geportioneerde degen, zoals koekjes en wafels, beslagen en custom-made degen. Daarbij heeft Van der Pol ook Cookie Dough Chunks, een product dat extra...

Let’s bake a difference!

Let’s bake a difference!

Ken je het Pandabroodje voor het Wereld Natuurfonds nog? Op Bakkersvak lanceert Bake for Life in samenwerking met Bakery Nexus een nieuwe goede-doelen-actie met als thema: bananenbrood voor Bake for Life! Bakery Nexus reist begin 2019 af naar Oeganda. Een unieke kans om met eigen ogen het werk van Bake for Life te zien en daarnaast de bakkerijen in...

Bakkersvak 2018 komende zondag en maandag- Deuren gaan bijna open

Bakkersvak 2018 komende zondag en maandag- Deuren gaan bijna open

Het is bijna zover: komende zondag en maandag 4 en 5 maart opent Bakkersvak 2018 de deuren. Evenementenhal Gorinchem staat die twee dagen helemaal in het teken van inspiratie voor ambachtelijke (banket)bakkers, patissiers, chocolatiers, horecaprofessionals, cateraars en ijsbereiders. Het complete programma is inmiddels bekend. Van de Dutch Pastry Award...

Vakblad IJs! – editie 47
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea