Evenementen

Uit dit dossier
Lees alles over Food Technology in de digitale special

Lees alles over Food Technology in de digitale special

Food Technology 2022 komt steeds dichterbij: op 13 en 14 april vindt het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie plaats.

‘Als je weet hoe een recept is opgebouwd, kun je makkelijker variëren’

‘Als je weet hoe een recept is opgebouwd, kun je makkelijker variëren’

De eerste week van november inspireerden Laan Heiloo en Valmar ijsbereiders tijdens het jaarlijkse ijsseminar dat Laan alweer voor de 15e keer organiseerde. Mohamad Bachir El Baba van MEC3 enthousiasmeerde de deelnemers – van (door)starters tot ervaren ijsbereiders – aan de slag te gaan met goede receptuur en nieuwe ideeën.

Ice This Day in het teken van ondernemerschap

Ice This Day in het teken van ondernemerschap

Het opbouwen van je eigen merknaam en een klantenkring die merktrouw is, is van essentieel belang voor succesvolle bedrijven en organisaties. De afgelopen editie van Ice This Day – die dit jaar op 14 september plaatsvond – stond in het teken van het maken van meer omzet en professionaliseren.

Sigep 2021: the Expanded Edition

Sigep 2021: the Expanded Edition

Sigep vindt in 2021 plaats van 15 tot 17 maart en van 18 tot 19 maart. De eerste drie dagen worden een live event, terwijl de laatste 2 dagen digitaal zullen zijn.

Informatiebijeenkomst Food Technology

Informatiebijeenkomst Food Technology

Op 19 januari om 10:00 uur vindt er een gratis informatiebijeenkomst over Food Technology 2021 plaats voor (potentiële) exposanten.

Agenda

Cursus: Verrassende ijsbereidingen door Nils Hendrikse en Hidde De Brabander

27 februari 2023 - 28 februari 2023

Lees meer

Bakkersvak/IJs-Vak 2022

5 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Cursus: Vegan chocolate

6 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea