Evenementen
Uit dit dossier
Sigep 2021: the Expanded Edition
Sigep vindt in 2021 plaats van 15 tot 17 maart en van 18 tot 19 maart. De eerste drie dagen worden een live event, terwijl de laatste 2 dagen digitaal zullen zijn.
Informatiebijeenkomst Food Technology
Op 19 januari om 10:00 uur vindt er een gratis informatiebijeenkomst over Food Technology 2021 plaats voor (potentiële) exposanten.
Food Technology verplaatst naar juni 2021
Het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 wordt verplaatst, van januari naar 16 en 17 juni. Ook de locatie wijzigt. Het evenement vindt nu plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat maken organisatoren kennis- en netwerkorganisatie Mirkocentrum en Vakblad EVMI bekend.
Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021
Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Hoewel evenementen binnen de anderhalvemeter samenleving weer zijn toegestaan, moeten bijeenkomsten met grote groepen mensen worden voorkomen. Daarom verschuift Bakeplus het evenement naar maandag 1 maart 2021.
Voedselfabriek van de toekomst
Industrie 4.0 speelt een hoofdrol in de voedselfabriek van de toekomst. Processen werken niet langer automatisch maar autonoom, aangestuurd door zelflerende systemen die reageren op de kleinste veranderingen kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast horen in de fabriek van de toekomst natuurlijk ook betrouwbare machines en systemen die het mogelijk maken...
Vakblad IJs! – editie 53

Het thema is trends. Met onder andere Trends 2021, IJssalon IJs-SOL en Convenienceproducten.
Bekijk de inhoudVerpakkingsspecial 2020
Vakblad IJs Digitaal
Superaanbieding
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.
Inschrijven