Evenementen

Uit dit dossier
Verschillende evenementen afgelast vanwege coronavirus

Verschillende evenementen afgelast vanwege coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich over Nederland. Het aantal besmettingen neemt toe en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om indien mogelijk hun medewerkers thuis te laten werken. Ook voor de verschillende evenementen heeft het gevolgen. Organisaties nemen het zekere voor het onzekere en kiezen er voor om hun evenement te verplaatsen of niet door te...

Zes genomineerden voor IJssalon van het Jaar 2020

Zes genomineerden voor IJssalon van het Jaar 2020

De genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar zijn bekend. Na de IJs-vakwedstrijden, die plaatsvonden op 2 en 3 maart in Evenementenhal Gorinchem, zijn de top-3 uit zowel De Gouden IJsspatel als De Gouden IJscreatie in de race om de beste ijssalon van Nederland te worden.

Niels Verweij maakt Beste Bonbon

Niels Verweij maakt Beste Bonbon

Niels Verweij, chocolatier bij Patisserie Linnick, won vandaag tijdens Bakkersvak de strijd om de Beste Bonbon. Hij bleef Femke van der Muuren (Landwaart Culinair) twee punten voor. Deze wedstrijd werd voor het eerst georganiseerd door het Nederlands PatisserieTeam.

'Het lekkerste wereldrecord' nu te bezoeken

'Het lekkerste wereldrecord' nu te bezoeken

De afgelopen maanden werkte chocolatier Frits van Noppen aan ‘Het lekkerste wereldrecord’; een kunstwerk met een volume van meer dan 100.000 chocoladeletters en ongeëvenaarde van grootte, gewicht en afmeting. Het kunstwerk staat in de Onderzeebootloods in Rotterdam en bestaat uit meer dan 1.600 elementen die gesponsord konden worden. Het kunstwerk is...

Speel je troefkaart op Bakkersvak

Speel je troefkaart op Bakkersvak

“Ik zit te veel met mijn kop in de deegkuip”, “Mijn klanten beoordelen mijn producten wel” en “Een bakkerij kopen of verkopen kost jaren”: een greep uit de stellingen die bezoekers van Bakkersvak moeten prikkelen om na te denken over hun toekomst. Die ligt volgens Bakery Nexus, FOODbase en Rabobank vooral in nieuwe samenwerkingen buiten de gebaande...

Vakblad IJs! – editie 49
Vakblad IJs! – editie 49

Met onder andere Johnny´s Gelato, IJsbereiden in restaurantkeuken, Laan Heiloo en Veenhuizen Groep.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea