Vakwedstrijden

Uit dit dossier
Marten Riedstra plaatst zich voor finale Gelato Festival World Masters

Marten Riedstra plaatst zich voor finale Gelato Festival World Masters

Goed nieuws voor ijsbereider Martin Riedstra van IJssalon IIskâld. Hij plaatste zich tijdens de 'Rest of Europe and the Mediterranean' Final voor de grote finale van Gelato Festival World Masters. Ook de Belg Matthieu Eyckmans en Martina Březinová uit Tjechië gaan door naar de eindstrijd.

Zes Nederlandse ijsbereiders strijden om een plek in de finale van Gelato Festival World Masters

Zes Nederlandse ijsbereiders strijden om een plek in de finale van Gelato Festival World Masters

Vanwege de coronapandemie ziet de wedstrijd er anders uit dan normaal. De deelnemers reizen niet af naar Italië, maar de mix en ingrediënten voor het ijs en de decoratie in speciale gekoelde zendingen naar Bologna. Daar maken de instructeurs van de Carpigiani Gelato University het ijs. De deelnemers kijken via een live videoverbinding mee. De vakjury...

Coupe du Monde de la Pâtisserie 2021 zet in op ecologisch en verantwoord

Coupe du Monde de la Pâtisserie 2021 zet in op ecologisch en verantwoord

De Coupe du Monde de la Pâtisserie (World Pastry Cup) staat in 2021 in het teken van duurzaamheid. Zo mogen de patissiers geen additieven en kleurstoffen gebruiken en in de keuze van producten die ze verplicht moeten gebruiken. De Coupe du Monde de la Pâtisserie vindt plaats 0- 24 en 25 september tijdens de voedselbeurs Sirha in Lyon.

Ruben Koelman wint Beste aardbeienslof van Nederland 2021

Ruben Koelman wint Beste aardbeienslof van Nederland 2021

Ruben Koelman van banketbakkerij Wim Koelman Brood-Bakket-Bonbons uit Heemskerk maakt de beste aardbeienslof van Nederland 2021. Dat bepaalde de vakjury op 26 mei. Het doel van de wedstrijd was om de traditionele aardbeienslof een verrassende twist te geven.

IJsie Prima uit Callantsoog is IJssalon van het Jaar 2020/2021

IJsie Prima uit Callantsoog is IJssalon van het Jaar 2020/2021

Ruim een jaar moesten de genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar op de uitslag wachten. Maar op 1 april viel dan toch het verlossende woord: IJsie Prima uit Callantsoog mocht de beker in ontvangst nemen. “Een kroon op het werk”, noemt Kees Baars jr. de felbegeerde titel.

Vakblad IJs! – editie 54
Vakblad IJs! – editie 54

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs is grondstoffen. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus Zuiveltechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea