Vakwedstrijden

Uit dit dossier
Organisatie IJssalon van het Jaar past nominatieronde aan

Organisatie IJssalon van het Jaar past nominatieronde aan

Tussen 15 maart en eind mei zou voor de zes genomineerde ijssalons voor de titel IJssalon van het Jaar een spannende tijd aanbreken. Met een hygiëne-audit en het bezoek van mystery guests. Maar door de maatregelen die het kabinet nu neemt om het nieuwe coronavirus COVID-19 in te dammen, wordt de controleperiode verkort én aangepast.

Intelligentia Taste Rooms wint De Gouden IJscreatie 2020

Intelligentia Taste Rooms wint De Gouden IJscreatie 2020

Jeffrey Claassen van Intelligentia Taste Rooms won 3 maart De Gouden IJscreatie 2020. De tweede plaats was voor Mark van Gaal van IJs & Spijs in Haps en de derde plaats voor Kees Baars jr. Van IJsie Prima in Callantsoog. De top-3 is genomineerd voor IJssalon van het Jaar 2020.

Anne de Glint van Het IJscafé wint De Gouden IJsspatel 2020

Anne de Glint van Het IJscafé wint De Gouden IJsspatel 2020

Anne de Glint van Het IJscafé in Nunspeet won gisteren De Gouden IJsspatel 2020. Alle finalisten moesten live op Bakkersvak/IJs-vak hun kersen-sorbetijs draaien. De jury besloot dat het ijs van Anne het beste was. Met de winst van Anne is Het IJscafé direct genomineerd voor IJssalon van het Jaar 2020.

Stefano van Leeuwen wint Dutch Pastry Award

Stefano van Leeuwen wint Dutch Pastry Award

Stefano van Leeuwen was afgetekend de beste deze editie van de Dutch Pastry Award. Niet alleen beschouwde de vakjury hem als beste, hij ontving ook nog eens de publieksprijs. In zijn showstuk met het thema ‘Hollands Glorie’ koos hij niet voor een klassiek thema als tulpen of klompen. Het werd een geketende slaaf die een zeilschip torst, waarmee hij...

Eerste dag IJs-Vak in teken van de SVH Meesterijsbereiders

Eerste dag IJs-Vak in teken van de SVH Meesterijsbereiders

De eerste dag van IJs-Vak stond in het teken van de SVH Meesterijsbereiders. De dag begon met een ijsontbijt voor de bezoekers op het wedstrijdplein en daarna gingen de meesters de strijd met elkaar aan. Hans Kennis won het beste meesterlijke ijsje, Alfons Graumans en zijn pupil Myrne Meulendijks wonnen de mysterybox challenge en tot slot mocht Jacques...

Vakblad IJs! – editie 49
Vakblad IJs! – editie 49

Met onder andere Johnny´s Gelato, IJsbereiden in restaurantkeuken, Laan Heiloo en Veenhuizen Groep.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea