Praktisch

Uit dit dossier
Tips voor het interieur van een ijssalon

Tips voor het interieur van een ijssalon

Een ijssalon oogt, omdat er gewerkt wordt met voedsel, vaak strak en hygiënisch. Hoe zorg je voor een aangename sfeer in de rest van ruimte? Interieurontwerper Martijn Gosen geeft tips.  Gosen heeft heel wat projecten in de ambachtelijke ijssector op zijn naam staan, zoals IJssalon Luciano in Wassenaar en PUUR Tamminga in Veenendaal....

Beko Verpakkingen helpt bij verpakken bonbons

Beko Verpakkingen helpt bij verpakken bonbons

Beko Verpakkingen geeft workshops waarin de deelnemers de fijne kneepjes van het opmaken van bonbondoosjes leren. Carla Maquiné van Beko Verpakkingen geeft de workshops. Beko zegt in het persbericht: “Heb je altijd al willen weten en vooral leren hoe je bonbondoosjes feestelijk en creatief kan verpakken? Tijdens onze workshops leer je...

Samensmelting leidt tot Frozen Brothers: specialist in ijsconcepten

Samensmelting leidt tot Frozen Brothers: specialist in ijsconcepten

Begin 2018 ging Slush Puppie Benelux BV -de conceptleverancier van Slush Puppie en frozen drinks Coca Cola en Fanta Frozen- samen met de leverancier van softijsmachines en schepijsvitrines: Ice Concepts Benelux BV (ICB). Het bedrijf kreeg de naam Frozen Brothers. Teun Loonen stond aan het roer bij ICB en Pieter Corstiaans gaf leiding aan Slush Puppie...

FB: verbreding productpresentatie in vitrines

FB: verbreding productpresentatie in vitrines

RIMINI – Steeds meer ijsbereiders zoeken verbreding van het assortiment. Onder meer door een vitrine te kiezen die voor meerdere doeleinden is in te zetten. Dat zegt Ben Jansen van IJsprofi uit Ede. Deze firma vertegenwoordigt FB: Italiaans leverancier van Bocchini-ijsvitrines en aanverwante productpresentatiemeubels. We spreken Jansen op Sigep...

Carpigiani Labotronic geüpdatet

Carpigiani Labotronic geüpdatet

vernieuwde techniek op de Carpigiani Labotronic De ijsmachine Labotronic van Carpigiani is vernieuwd naar een High Efficiency-versie. De Labotronic HE heeft een handmatige functie, waarbij het roerwerk in zes snelheden is in te stellen. "Hiermee kun je spelen met de luchtopslag in je ijs", geeft Hans Kennis, directeur Carpigiani Ambachtelijk, weer....

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer