Praktisch

Uit dit dossier
Unilever stopt Solero’s in multipack zonder losse plastic wrapper

Unilever stopt Solero’s in multipack zonder losse plastic wrapper

In navolging van de Magnum pints van gerecycled plastic, komt Unilever nu met een volgend plastic-besparend product: de Solero ijsjes in het multipack zijn niet meer per stuk in plastic verpakt, maar zo uit de kartonnen verpakking te gebruiken. Dat schrijft Unilever in een persbericht.

Magnum lanceert ijsverpakkingen van gerecycled plastic

Magnum lanceert ijsverpakkingen van gerecycled plastic

Magnum lanceerde gister zijn eerste ijs-pints gemaakt van gerecyclede plastic verpakkingen. De ijsgigant is hiermee de eerste in de ijs-industrie die gebruik maakt van recyclebaar plastic.

Beko introduceert Beko Koffie en Beko IJs

Beko introduceert Beko Koffie en Beko IJs

Beko introduceert op Bakkersvak twee nieuwe producten: Beko Koffie en Beko IJs. Beide producten zijn een compleet concept waarmee ondernemers makkelijk koffie en ijs aan hun klanten kunnen aanbieden. Beide concepten kunnen goed met elkaar en met het concept Chocolade Compleet gecombineerd worden.  Beko Koffie Voor het concept Beko Koffie...

Tips voor het interieur van een ijssalon

Tips voor het interieur van een ijssalon

Een ijssalon oogt, omdat er gewerkt wordt met voedsel, vaak strak en hygiënisch. Hoe zorg je voor een aangename sfeer in de rest van ruimte? Interieurontwerper Martijn Gosen geeft tips.  Gosen heeft heel wat projecten in de ambachtelijke ijssector op zijn naam staan, zoals IJssalon Luciano in Wassenaar en PUUR Tamminga in Veenendaal....

Beko Verpakkingen helpt bij verpakken bonbons

Beko Verpakkingen helpt bij verpakken bonbons

Beko Verpakkingen geeft workshops waarin de deelnemers de fijne kneepjes van het opmaken van bonbondoosjes leren. Carla Maquiné van Beko Verpakkingen geeft de workshops. Beko zegt in het persbericht: “Heb je altijd al willen weten en vooral leren hoe je bonbondoosjes feestelijk en creatief kan verpakken? Tijdens onze workshops leer je...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 55
Vakblad IJs! – editie 55

De thema's van dit nummer zijn ijsmachines en overwinteren. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Gouden Gard

3 september 2021

Lees meer

Ice this Day 2021

14 september 2021 - 14 september 2021

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea