Patisserie

Uit dit dossier
Pastry Collection van Ranfru verkrijgbaar via Bakeplus

Pastry Collection van Ranfru verkrijgbaar via Bakeplus

Ranfru Stoverij staat voor luxe fruitvullingen, gemaakt van appels en peren uit eigen boomgaard. Samen met Bakeplus introduceren ze een nieuwe generatie vullingen. Hierbij zijn versheid, smaak en kwaliteit de uitgangspunten.

Stefano van Leeuwen wint Dutch Pastry Award

Stefano van Leeuwen wint Dutch Pastry Award

Stefano van Leeuwen was afgetekend de beste deze editie van de Dutch Pastry Award. Niet alleen beschouwde de vakjury hem als beste, hij ontving ook nog eens de publieksprijs. In zijn showstuk met het thema ‘Hollands Glorie’ koos hij niet voor een klassiek thema als tulpen of klompen. Het werd een geketende slaaf die een zeilschip torst, waarmee hij...

VABA-demo Créateurs de Desserts

VABA-demo Créateurs de Desserts

Dinsdag 22 oktober gaven de Créateurs de Dessert de VABA-demo op de bakkerijschool Ter Groene Poorte. Het thema was toegankelijk gebak. Drie van de leden - Niek Bossaert, Sam Bossu en Tanguy Coelis, chef van bij patisserie Manus - vervulden de rol van gastheer tijdens de demonstratie.

Luux is zeven dagen per week open

Luux is zeven dagen per week open

Luuk Schaper wist al op zijn twaalfde dat hij bakker/patissier wilde worden. Op zijn twintigste heeft hij al zijn eigen zaak: Luux by Berekuil in Krimpen aan de Lek. Hier kunnen klanten terecht voor luxe gebak, chocolade en ijs.

Demonstratie met Créateurs de Desserts

Demonstratie met Créateurs de Desserts

Op dinsdag 22 oktober geeft VABA St-Aubertuscentrum een exclusieve demonstratie met Créateurs de Desserts in het Belgische Brugge.

Vakblad IJs! – editie 49
Vakblad IJs! – editie 49

Met onder andere Johnny´s Gelato, IJsbereiden in restaurantkeuken, Laan Heiloo en Veenhuizen Groep.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea