Patisserie

Uit dit dossier
Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

De Food Innovation Academy (FIA) benoemt Meester Patissier Hidde de Brabander en chef en culinair adviseur Tim Kan tot food-ambassadeurs. Ze gaan de Vlaardingse academie helpen het imago van ijs(patisserie) en Aziatisch koken te promoten.

Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties

Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties

De feestdagen zitten er weer op. Maar patissiers en chocolatiers richten zich alweer op de volgende feestdag, Pasen. Daarom organiseert de Chocolate Academy België gratis live webinar voor professionals over paascreaties.

Patisserie Soetenso viert 10-jarig jubileum

Patisserie Soetenso viert 10-jarig jubileum

Het is 10 jaar geleden dat Jolanda de Groot en Nils Hendrikse Patisserie Soetenso oprichtten. De afgelopen jaren bereiden ze met passie voor het vak en gevoel voor kwaliteit gebak, taarten, bonbons, chocolade en ijs. Speciaal voor het jubileum presenteert de patisserie een doosje met de signature bonbons.

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Hans Spitsbaard is bekend van Heel Holland Bakt. Hij won het vijfde seizoen en besloot zich toe te leggen op het bakkersvak. Nu neemt hij de volgende stap. Hij begint een patisserie en chocolaterie bij IJssalon Puro in Ede.

De feestdagen bij Patisserie de Rouw

De feestdagen bij Patisserie de Rouw

De nougatinetaart is de specialiteit van Patisserie de Rouw. Al drie generaties lang bakt de familie deze taart. Daarnaast introduceert de patisserie voor de feestdagen de Hamburger Macaron-taart en een coronaproof cadeaupakket voor bedrijven.

Vakblad IJs! – editie 52
Vakblad IJs! – editie 52

Het thema is interieur. Met onder andere IJssalon Alessandro, Oeters IJs en de truc van softijs.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

27 januari 2021

Lees meer

Webinar 'Praktijkleren in het mbo'

29 januari 2021

Lees meer

Horecava 2021

1 februari 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea