Patisserie
Uit dit dossier
Welke bakker maakt de beste aardbeienslof van Nederland?
Fruitleverancier Prestige gaat bij aanvang van het aardbeienseizoen op zoek naar de beste aardbeienslof van Nederland. Een vakjury met Hidde de Brabander, Bart de Gans en Jurgen Koens bepalen welke bakker of patissier de beste variant maakt.
Patisserie de Rouw breidt paasassortiment uit met COKIP-19
Dit jaar speelt Patisserie de Rouw met het paasassortiment in op de actualiteit. Aan het assortiment van chocoladefiguren is de COKIP-19 met een mondmasker toegevoegd. Een knipoog naar de huidige COVID-19 situatie.
Exclusieve online demo: voorjaarscreaties met Frank Haasnoot
Komende maandag 1 maart om 10.00 uur toont Frank Haasnoot de wondere wereld van patisserie en demonstreert hij één van zijn creaties: Fleur blanche. Samen met Debic Culinair adviseur Dré Eversteijn laat Frank de geheimen van zijn recept zien en toont hij hoe je aan de slag kan met de mini-kam (die je gratis ontvangt bij inschrijving). Bekijk alvast...
Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA
De Food Innovation Academy (FIA) benoemt Meester Patissier Hidde de Brabander en chef en culinair adviseur Tim Kan tot food-ambassadeurs. Ze gaan de Vlaardingse academie helpen het imago van ijs(patisserie) en Aziatisch koken te promoten.
Chocolate Academy organiseert webinar voor paascreaties
De feestdagen zitten er weer op. Maar patissiers en chocolatiers richten zich alweer op de volgende feestdag, Pasen. Daarom organiseert de Chocolate Academy België gratis live webinar voor professionals over paascreaties.
Vakblad IJs! – editie 53

Het thema is trends. Met onder andere Trends 2021, IJssalon IJs-SOL en Convenienceproducten.
Bekijk de inhoudVerpakkingsspecial 2020
Vakblad IJs Digitaal
Superaanbieding
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.
Inschrijven