VAIJ

Uit dit dossier
Ambachtelijk IJscentrum bedankt partners

Ambachtelijk IJscentrum bedankt partners

De kracht van duurzaam ambacht zit in samenwerken. Om kwaliteit te waarborgen, onszelf en liefhebbers te inspireren, te innoveren én om met elkaar het reikgebied te vergroten en de liefde voor onze ambachten te verspreiden.

IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

IJsVak Gala op maandag 6 maart 2023

Na de wedstrijddag De Gouden Spatel en De Gouden IJscreatie op IJsVak in Gorinchem, vindt voor het eerst sinds lange tijd weer het IJsVak Gala plaats. Na twee dagen strijden is het voor veel wedstrijddeelnemers tijd om te gaan genieten van een gezellige avond.

Bestuurswisselingen en nieuwe ereleden

Bestuurswisselingen en nieuwe ereleden

Met drie aftredende en drie nieuwe bestuursleden is de bestuurlijke samenstelling van de vereniging Ambachtelijk IJscentrum per 8 november vernieuwd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Ambachtelijk IJscentrum op deze dag nam het bestuur afscheid van Toos Houwers (vice-voorzitter), Willy Rooswinkel (voorzitter VOC’s) en Martin van Rossum (penningmeester).

Volgende week is het tijd voor Ice This Day

Volgende week is het tijd voor Ice This Day

De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum organiseert op dinsdag 8 november Ice this Day, de jaarlijkse inspiratiedag voor ijsbereiders. “Het belooft een dag vol met inspiratie, nieuwe ontwikkelingen en interessante sprekers te worden”, aldus de organisatie.

Sticker Ambachtelijk IJscentrum

Sticker Ambachtelijk IJscentrum

Alle leden van de vereniging Ambachtelijk IJscentrum hebben een nieuwe raamsticker ontvangen. Deze benadrukt dat het Ambachtelijk IJscentrum een kwaliteitskeurmerk voor makers van Ambachtelijk ijs is. De sticker heeft een friskleurtje, zodat deze mooi opvalt op het raam. Bij de sticker zat een persoonlijke groet van voorzitter Teun Loonen. "Na 2 jaar...

Agenda

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea