Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen

Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen

Je hebt Amarenen en Amarenen! De Variegato Gourmet Amarena Con Pezzi van Montebianco zit boordevol (hele) kersen. En dat proef je. Amarenen is een specialiteit uit Bologna in de Italiaanse regio Emilia-Romagna.

‘Coolest Housewarming’ bij Gelato Solutions

‘Coolest Housewarming’ bij Gelato Solutions

Om ambachtelijk ijsbereiders kennis te laten maken met nieuwe producten, seizoensmaken en het nieuwe pand vond op 6 en 7 maart een ‘Coolest Housewarming’ plaats bij Gelato Solutions in Aalsmeer. Deze totaalleverancier voor ijsbereidersproducten presenteerde onder meer Perla Del Sud: een supercombinatie van pistache, amandelen en citrus voor zomerse...

Laan Heiloo helpt bij receptontwikkeling

Laan Heiloo helpt bij receptontwikkeling

Het is inmiddels een begrip in Huizen: de koeriers van ijssalon Chielato’s die ’s zomers door de dorpsstraten fietsen. “Het doet mensen denken aan vroeger; iedereen zwaait of komt een ijsje halen”, vertelt eigenaar Chiel van Maurik. wat Chielato’s vooral onderscheidt, is de ruime keuze aan ijssoorten in de vitrine. Laan Heiloo helpt regelmatig bij het...

Paardekooper presenteert drie series depa-ijsverpakkingen

Paardekooper presenteert drie series depa-ijsverpakkingen

Laat de zomer van 2022 maar komen! Verpakkingsspecialist Paardekooper presenteert drie verfrissende series depa-verpakkingen voor ijs en milkshakes, elk met een eigen gezicht. Ga jij dit seizoen voor een zonnige uitstraling, voor een trendy design of voor naturel bamboepapier?

Laan Heiloo geeft tips over prijsstijgingen in de ijsbranche

Laan Heiloo geeft tips over prijsstijgingen in de ijsbranche

Het is alom in het nieuws: de prijsstijgingen in vrijwel alle sectoren. Ook de ijsbranche heeft hier mee te maken. Van grondstoffen, energie, apparatuur, transport, verpakkingsmaterialen tot personeel, de kosten gaan omhoog. Hoe ga je hier als ijsondernemer het beste mee om? Laan Heiloo geeft tips.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 58
Vakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea