Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Bij IJssalon Di Fiorentina in Heiloo is het ook in december druk

Bij IJssalon Di Fiorentina in Heiloo is het ook in december druk

Veel ijssalons sluiten volgens traditie de deuren in de wintermaanden. Nergens voor nodig, want ook in de winter kun je als ijssalon succes boeken. Laan Heiloo inspireert ondernemers om ook bij koude temperaturen publiek naar de ijssalon trekken.

Hoe kun je besparen op je vaste lasten?

Hoe kun je besparen op je vaste lasten?

In de huidige tijd waarin de inflatie tot een absoluut record stijgt, is het voor steeds meer mensen lastig om het hoofd boven water te kunnen houden. Niet alleen worden de dagelijkse boodschappen duurder, maar stijgen ook alle andere kosten mee. De lonen daarentegen blijven vaak gelijk of stijgen met enkele procenten. Kortom, een flinke uitdaging dus!...

Summer time = Sorbet time: Andros Chef Mango Frambozen Sorbet

Summer time = Sorbet time: Andros Chef Mango Frambozen Sorbet

In dit recept combineren we twee overheerlijke fruit purees van het Franse Andros Chef en wel de Mango Alphonso en de Frambozenpuree tot één fantastisch ogende creatie die zeker zal opvallen in je vitrine

Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen

Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen

Je hebt Amarenen en Amarenen! De Variegato Gourmet Amarena Con Pezzi van Montebianco zit boordevol (hele) kersen. En dat proef je. Amarenen is een specialiteit uit Bologna in de Italiaanse regio Emilia-Romagna.

‘Coolest Housewarming’ bij Gelato Solutions

‘Coolest Housewarming’ bij Gelato Solutions

Om ambachtelijk ijsbereiders kennis te laten maken met nieuwe producten, seizoensmaken en het nieuwe pand vond op 6 en 7 maart een ‘Coolest Housewarming’ plaats bij Gelato Solutions in Aalsmeer. Deze totaalleverancier voor ijsbereidersproducten presenteerde onder meer Perla Del Sud: een supercombinatie van pistache, amandelen en citrus voor zomerse...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 59
Vakblad IJs! – editie 59

Het thema van dit nummer is overwinteren. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

ijsseminar 2022

7 november 2022 - 11 november 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea