Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Waarom elektrisch rijden beter is, vijf redenen

Waarom elektrisch rijden beter is, vijf redenen

Ben jij aan het denken aan een overstap naar een elektrische auto? Dan is het goed om je eens te verdiepen in de voor- en nadelen van het ‘switchen’. Het is een feit dat het tijdperk van auto’s met een verbrandingsmotor spoedig voorbij zal zijn. Toch is het de vraag: moet je nog even wachten, of is het nu al de tijd om over te stappen? Hier geven we...

Easyfairs pakt feestelijk uit tijdens tiende editie Bakkersvak en IJs-Vak

Easyfairs pakt feestelijk uit tijdens tiende editie Bakkersvak en IJs-Vak

Op 5, 6 en 7 maart 2023 vindt voor het eerst sinds COVID weer een editie van Bakkersvak plaats in Evenementenhal Gorinchem. Ook deze keer is IJs-vak geïntegreerd in deze beurs en vinden de IJs-vakwedstrijden hier plaats. Samen met bezoekers en exposanten viert dé vakbeurs voor ambachtelijk vakmanschap bovendien het tienjarig bestaan.

Zo Creëer je de Beste en Lekkerste IJsjes

Zo Creëer je de Beste en Lekkerste IJsjes

Heerlijk ijs maken begint met de juiste ingrediënten. Kwaliteitsingrediënten zijn een must voor elk succesvol diepvriesdessert. Kies zuivelproducten van hoge kwaliteit zoals verse room, boter en eieren; natuurlijke zoetstoffen zoals suiker of honing; en andere smaakstoffen zoals cacaopoeder en noten om een rijke en smakelijke traktatie te maken.

Cocktail ijsrecept voor de feestdagen! - Amaretto Whisky Sour - non alcoholico

Cocktail ijsrecept voor de feestdagen! - Amaretto Whisky Sour - non alcoholico

Zoals jullie weten is IJswinkel.nl / Gelato Solutions de exclusieve distributeur van de merken Prodotti Stella, Montebianco en Anselmi Gelato. Eén voor één topmerken voor het maken van het allerlekkerste ijs op hoog niveau.

Balans in de ijsvitrine

Balans in de ijsvitrine

Centraal in het interieur van een ijssalon is de ijsvitrine. Hier gaat de aandacht van de klant direct naartoe en hier wordt ook de keuze gemaakt voor een ijsje. Een goede presentatie is daarom essentieel. Maar bij het inrichten van de ijsvitrine zijn nog meer zaken van belang. Laan Heiloo legt uit hoe je zorgt voor balans in de ijsvitrine.

Agenda

Cursus: Verrassende ijsbereidingen door Nils Hendrikse en Hidde De Brabander

27 februari 2023 - 28 februari 2023

Lees meer

Bakkersvak/IJs-Vak 2022

5 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Cursus: Vegan chocolate

6 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea