Bedrijfsinformatie
Uit dit dossier
IJs in de zomer, oliebollen in de winter
In het laatste nummer van Vakblad IJs van 2020 vertelde Stéfano Zuliani dat hij net voor de eerste lockdown de tweede vestiging van Zuliani’s Gelato opende in Zoetermeer. Bij de keuzes die hij toen maakte, hoorde zeker ook de vraag: wat doen we in de winter? “Het ijs maakt plaats voor oliebollen met en zonder rozijnen, appelbeignets en gevulde bollen.”
Beko IJs heeft alles in huis voor startende én ervaren ijsbereiders
Voor het bereiden van de lekkerste smaken ijs waar je ook nog iets aan verdient, heb je de beste grondstoffen, de mooiste verpakkingen en de juiste gereedschappen en machines nodig. Beko IJs heeft voor zowel startende ijsbereiders als ervaren specialisten alles wat je nodig hebt onder één dak verzameld. Zo kun jij doen waar jij het beste in bent: het...
Laan Heiloo ondersteunt ijsbereiders in hun ondernemerschap
Laan Heiloo heeft zich afgelopen jaar op een vernieuwende manier in de markt gepositioneerd. “Wij willen een partner in business zijn voor iedere ijsbereider.” Via flyers en het gebruik van online media zoekt de leverancier volop communicatie met de klant en niet alleen voor de verkoop van eigen producten. “We doen er alles aan om de ijsbereider meer...
Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)
Ambachtelijke bakkers en slagers doen tegen het einde van het jaar goede zaken met fantastische producten voor de feestdagen. Ook voor ijsbereiders liggen er in deze periode mooie kansen.
Creatief de winter door met Bakeplus
Voor ijssalons ligt de omzetpiek natuurlijk in de zomer, maar ook de winterperiode biedt kansen. En zeker in dit ‘corona-jaar’ zijn extra inkomsten in de winter meer dan welkom. Daarom biedt Bakeplus tips en trucs om op een originele manier te overwinteren.
Vakblad IJs! – editie 53

Het thema is trends. Met onder andere Trends 2021, IJssalon IJs-SOL en Convenienceproducten.
Bekijk de inhoudVerpakkingsspecial 2020
Superaanbieding
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.
Inschrijven