Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Ice Experience bij  Pavarotti Dolce

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken en showlichtjes doet de ijswinkel Amerikaans aan en een tikkeltje over de top. Dat was precies de intentie van eigenaar René Bogaart. Zijn winkel moet plezier uitstralen, hij wil een ice cream experience neerzetten. In al zijn horecaondernemingen slaat hij...

Workshops door internationale toppatissiers

Workshops door internationale toppatissiers

IJswinkel.nl is een ijsgespecialiseerde groothandel, waar ook patissiers terecht kunnen, bijvoorbeeld voor de fruitpuree van Andros en chocolade van Icam. In plaats van een traditionele open dag, organiseerde het bedrijf 11 februari een patisserie evenement met verschillende workshops. Uniek voor een ijsgespecialiseerde groothandel. “Dit past...

Spritz-Sorbetto van Babbi

Spritz-Sorbetto van Babbi

Het is volop winter. Veel mensen reizen af naar de Alpen voor de wintersport. Om te skiën of snowboarden, maar natuurlijk ook voor de après-ski. Een populair drankje op de pistes is Aperol Spitz. Met de Spritz-sorbetto maakt Babbi het mogelijk om de sfeer van de wintersport naar de ijssalon te halen. Dit ijs-aperitief is de perfecte oplossing...

Vipam richt zich op gemak en inspiratie

Vipam richt zich op gemak en inspiratie

 Bakkersvak is een belangrijke beurs voor Vipam, groothandel in grondstoffen en decoratiematerialen voor banketbakker, patissier, chocolatier en ijsmaker. Op de stand van Vipam kunnen bezoekers zich laten inspireren; van het proeven van nieuwe smaken tot het opdoen van ideeën. Ook presenteert het bedrijf de nieuwe website met webshop waar...

Aan de slag met in-huis-wassen

Aan de slag met in-huis-wassen

Er zijn drie kernvragen waarop een antwoord moet komen: Waar ga ik wassen, welke apparatuur heb ik nodig en wie gaat er wassen? Wasruimte Een interne centrale wasserij moet aan wettelijke en logistieke eisen voldoen. Er is geen milieuvergunning nodig. Apparatuur en routing De keus van de juiste apparatuur voor een optimaal renderende wasserij is...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

LEF foodfestival

25 augustus 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer