Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Creatief de winter door met Bakeplus

Creatief de winter door met Bakeplus

Voor ijssalons ligt de omzetpiek natuurlijk in de zomer, maar ook de winterperiode biedt kansen. En zeker in dit ‘corona-jaar’ zijn extra inkomsten in de winter meer dan welkom. Daarom biedt Bakeplus tips en trucs om op een originele manier te overwinteren.

IJs en oliebollen, een gouden combinatie

IJs en oliebollen, een gouden combinatie

Paul Homan van Paul’s IJs uit Almere is ruim 20 jaar actief binnen de horeca-/ ijs-/ bakkerijbranche waarvan de laatste 10 jaar met een ijssalon en mobiele ijswagens. “In mijn jeugd bakten mijn neven altijd al oliebollen voor hun supermarkt in Amsterdam en boekten daar enorm succes mee”, vertelt Homan. “Dit is mij altijd bij gebleven en daarom heb ik...

Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product

Cookie dough chunks van Van der Pol bieden Jamin Veldhoven onderscheidend product

Patrick Straver is eigenaar van Jamin Veldhoven en fan van cookie dough chunks. “Ik vind ze zelf erg lekker en zie nu ook dat het populair is onder mijn klanten.” Hij werkt sinds half juni met de cookie dough chunks van Van der Pol.

Meer online gemak én meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo

Meer online gemak én meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo

Laan Heiloo zette de afgelopen tijd in op digitalisering zonder het persoonlijke contact te verliezen. “Door online meer te bieden, hebben we meer ruimte gekregen voor persoonlijk advies.”

Nieuwe functie Paul Huys

Nieuwe functie Paul Huys

Bij Van der Pol hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Goede en succesvolle collega's willen we dan ook graag behouden voor de organisatie. Zo maakt Paul Huys zich al een aantal jaren sterk voor onze verkoop in België, waar hij voornamelijk grotere klanten en groothandels bezoekt. Vanaf 1 juli zal Paul ook de verkoop in de Nederlandse markt over...

Vakblad IJs! – editie 51
Vakblad IJs! – editie 51

Met onder andere IJssalon Lo Solé, Variëren met variegato en De mogelijkheden van stracciatella.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Gouden Gard 2020

13 oktober 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

11 januari 2021 - 14 januari 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea