Inhoud recente edities

Edities
Hygiënespecial 2021

Hygiënespecial 2021

Dit is de Hygiënespecial 2021. Met onder andere Testcentra bij Vion, Datagedreven schoonmaak, Bijhouden is het halve werk, en Schoonmaakmiddelen schadelijk?

Vakblad IJs 54-2021

Vakblad IJs 54-2021

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs is grondstoffen. Vakblad IJs 54-2021 verschijnt 23 april. Abonnees ontvangen het magazine en kunnen alle artikelen ook hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

Vakblad IJs! - editie 53

Vakblad IJs! - editie 53

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs is trends. Met onder andere Trends 2021, IJssalon IJS-SOL, Grondstof belicht: convenience, Multi-inzetbare machines voor Roos en De ideale opbouw van een compositie.

Vakblad IJs! - editie 52

Vakblad IJs! - editie 52

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs! is interieur. Met onder andere: IJs en pepernoten, De verbouwing van IJssalon Alessandro, Oeters IJs, De truc van softijs en Zuliani's Gelato.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Vakblad IJs! - editie 51

Vakblad IJs! - editie 51

Met onder andere: Grondstof belicht: stracciatella, Zo pakt IJssalon Lo Solé de coronacrisis aan en Maak aanwezigheid van allergenen visueel.

Vakblad IJs! - editie 50

Vakblad IJs! - editie 50

In deze editie IJs-spiratie Grondstof belicht: asperges Intelligentia Taste Rooms Suikervervanger EQu Oranje Boven Recept ‘Yoghurt maar dan anders’ Fanelli’s Scoor beter op Google met linkbuilding Recept: witte chocolade gember framboos Rubrieken Nieuws in beeld Uit de branche  Column Leon Kees VAIJ - nieuws van de vereniging...

Vakblad IJs! - editie 49

Vakblad IJs! - editie 49

In deze editie ‘Kwalitatief ijs, met een sociale impact’  IJs-Vak volwaardig deel van Bakkersvak Grondstof belicht: ijs in de restaurantkeuken Digitaal met een persoonlijke touch Veenhuizen Groep groeit in ijsbranche Een recall - hoe te handelen Carpigiani en Horecava slaan handen ineen Sigep 2020: Vers beleven! Inzoomen op trends...

Vakblad IJs! - editie 48

Vakblad IJs! - editie 48

In deze editie Verfrissend ijsseminar bij Laan Heiloo ‘Dit is een te mooi vak om te verstoppen’ Het hotel-gevoel van Chocolaterie Pierre Grondstof belicht: Kersvers! Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld Genoeg smaken om uit de putten Hefe van Haag houdt open huis Chocolade met minder suiker Hygiënecode 2020 IJssalon...

Vakblad IJs - editie 47

Vakblad IJs - editie 47

Lorenzo IJssalon overwintert met oliebollen Sonneclaer verkoopt vooral aan horeca IJscentrum klaar voor nieuwe start Grondstof belicht: Hoe snel smelt ijs? IJs in tankstation: kans voor de ijsbereider  Meer verdieping dankzij het meesterschap Luuk Schaper is jong en ambitieus Meetbare effecten van je Facebookpagina IJssalon belicht: Borgo Gelato...

Vakblad IJs! – editie 54
Vakblad IJs! – editie 54

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs is grondstoffen. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Workshop Zout- en suikerverlaging

17 juni 2021

Lees meer

Cursus Zuiveltechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea