Inhoud recente edities

Edities
Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Vakblad IJs! - editie 51

Vakblad IJs! - editie 51

Met onder andere: Grondstof belicht: stracciatella, Zo pakt IJssalon Lo Solé de coronacrisis aan en Maak aanwezigheid van allergenen visueel.

Vakblad IJs! - editie 50

Vakblad IJs! - editie 50

In deze editie IJs-spiratie Grondstof belicht: asperges Intelligentia Taste Rooms Suikervervanger EQu Oranje Boven Recept ‘Yoghurt maar dan anders’ Fanelli’s Scoor beter op Google met linkbuilding Recept: witte chocolade gember framboos Rubrieken Nieuws in beeld Uit de branche  Column Leon Kees VAIJ - nieuws van de vereniging...

Vakblad IJs! - editie 49

Vakblad IJs! - editie 49

In deze editie ‘Kwalitatief ijs, met een sociale impact’  IJs-Vak volwaardig deel van Bakkersvak Grondstof belicht: ijs in de restaurantkeuken Digitaal met een persoonlijke touch Veenhuizen Groep groeit in ijsbranche Een recall - hoe te handelen Carpigiani en Horecava slaan handen ineen Sigep 2020: Vers beleven! Inzoomen op trends...

Vakblad IJs! - editie 48

Vakblad IJs! - editie 48

In deze editie Verfrissend ijsseminar bij Laan Heiloo ‘Dit is een te mooi vak om te verstoppen’ Het hotel-gevoel van Chocolaterie Pierre Grondstof belicht: Kersvers! Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld Genoeg smaken om uit de putten Hefe van Haag houdt open huis Chocolade met minder suiker Hygiënecode 2020 IJssalon...

Vakblad IJs - editie 47

Vakblad IJs - editie 47

Lorenzo IJssalon overwintert met oliebollen Sonneclaer verkoopt vooral aan horeca IJscentrum klaar voor nieuwe start Grondstof belicht: Hoe snel smelt ijs? IJs in tankstation: kans voor de ijsbereider  Meer verdieping dankzij het meesterschap Luuk Schaper is jong en ambitieus Meetbare effecten van je Facebookpagina IJssalon belicht: Borgo Gelato...

Vakblad IJs - editie 46

Vakblad IJs - editie 46

In deze editie Kennis en de juiste grondstoffen IJsmaken op de vulkaan Drie dagen ijs op Bakkersvak IJssalon belicht: IJscafé Holland in Uden Luuk Schaper opent zijn eigen winkel IJs van de bakker IJsvak-Wedstrijden: wat zijn de plannen? VOC: IJssalon La Venezia in De Lutte Maak van je nieuwsbrief een bestseller IJssalon belicht: Gelato Queen...

Vakblad IJs! - editie 45

Vakblad IJs! - editie 45

Ice Experience bij Pavarotti Dolce IJsVak-Wedstrijden: het roer gaat om Cybercrime: mkb is doelwit Sigep 2019 ‘Bekijk uw winkel eens vanuit een rolstoel’ VOC: IJssalon Mariola in Almere ‘IJs is hot’ IJssalon belicht: Crèmerie Francois En de rubrieken Nieuws in beeld Column Leon Kees Grondstof belicht: Kristallisatie...

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44 december 2018In deze editie- Interieur buiten hypes en trends om- VAIJ Nieuws van de Vereniging- IJssalon belicht: IJs van Co- Sigep 2019: IJs en inspiratie in overvloed- Chocolade in de overtreffende trap- VOC: Pinoccio in Heiloo- IJs keert terug op Bakkersvak- IJssalon belicht: Cremerie Gerard in Gent- ‘Dit is...

Vakblad ijs! - editie 43

Vakblad ijs! - editie 43

Inhoud Nieuws in beeld  De zomer van 2018 IJssalon belicht: Claudio’s IJssalon  Column Leon Kees VOC: IJssalon De Potter  ‘Nieuwe’ specialist in ijsconcepten  Management  IJscentrum: Stilstaan is achteruit hollen!  Financieel  ‘Vloggen geeft je bedrijf een gezicht’  IJssalon belicht:...

Vakblad IJs! – editie 51
Vakblad IJs! – editie 51

Met onder andere IJssalon Lo Solé, Variëren met variegato en De mogelijkheden van stracciatella.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer

Horecava 2021

11 januari 2021 - 14 januari 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

1 maart 2021

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea