Inhoud recente edities

Edities
Vakblad IJs! - editie 48

Vakblad IJs! - editie 48

In deze editie Verfrissend ijsseminar bij Laan Heiloo ‘Dit is een te mooi vak om te verstoppen’ Het hotel-gevoel van Chocolaterie Pierre Grondstof belicht: Kersvers! Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld Genoeg smaken om uit de putten Hefe van Haag houdt open huis Chocolade met minder suiker Hygiënecode 2020 IJssalon...

Vakblad IJs - editie 47

Vakblad IJs - editie 47

Lorenzo IJssalon overwintert met oliebollen Sonneclaer verkoopt vooral aan horeca IJscentrum klaar voor nieuwe start Grondstof belicht: Hoe snel smelt ijs? IJs in tankstation: kans voor de ijsbereider  Meer verdieping dankzij het meesterschap Luuk Schaper is jong en ambitieus Meetbare effecten van je Facebookpagina IJssalon belicht: Borgo Gelato...

Vakblad IJs - editie 46

Vakblad IJs - editie 46

In deze editie Kennis en de juiste grondstoffen IJsmaken op de vulkaan Drie dagen ijs op Bakkersvak IJssalon belicht: IJscafé Holland in Uden Luuk Schaper opent zijn eigen winkel IJs van de bakker IJsvak-Wedstrijden: wat zijn de plannen? VOC: IJssalon La Venezia in De Lutte Maak van je nieuwsbrief een bestseller IJssalon belicht: Gelato Queen...

Vakblad IJs! - editie 45

Vakblad IJs! - editie 45

Ice Experience bij Pavarotti Dolce IJsVak-Wedstrijden: het roer gaat om Cybercrime: mkb is doelwit Sigep 2019 ‘Bekijk uw winkel eens vanuit een rolstoel’ VOC: IJssalon Mariola in Almere ‘IJs is hot’ IJssalon belicht: Crèmerie Francois En de rubrieken Nieuws in beeld Column Leon Kees Grondstof belicht: Kristallisatie...

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44 december 2018In deze editie- Interieur buiten hypes en trends om- VAIJ Nieuws van de Vereniging- IJssalon belicht: IJs van Co- Sigep 2019: IJs en inspiratie in overvloed- Chocolade in de overtreffende trap- VOC: Pinoccio in Heiloo- IJs keert terug op Bakkersvak- IJssalon belicht: Cremerie Gerard in Gent- ‘Dit is...

Vakblad ijs! - editie 43

Vakblad ijs! - editie 43

Inhoud Nieuws in beeld  De zomer van 2018 IJssalon belicht: Claudio’s IJssalon  Column Leon Kees VOC: IJssalon De Potter  ‘Nieuwe’ specialist in ijsconcepten  Management  IJscentrum: Stilstaan is achteruit hollen!  Financieel  ‘Vloggen geeft je bedrijf een gezicht’  IJssalon belicht:...

Vakblad ijs! - editie 42

Vakblad ijs! - editie 42

Inhoud Nieuws in beeld  Florence in Nederweert is IJssalon van het Jaar  Column Leon Kees  Fruit zoals fruit bedoeld is  IJskampioenen van de Lage Landen  IJssalon belicht: Gelato Burano  Babbi: Passie voor kwaliteit  Management  Financieel  IJssalon belicht: Gelato Factory in Antwerpen  VOC: IJsco...

Vakblad ijs! - editie 41

Vakblad ijs! - editie 41

Inhoud Nieuws in beeld  IJs op Bakkersvak  Column Leon Kees  VOC: De Rosahoeve in Raalte  De beste ijsbereiders op het IJsVak-Event  Sigep 2018: meer vegan en veel zwart  De IJskeuken: liefde voor ijs in workshops  Carpigiani al twee jaar op volle toeren  Management  Financieel  De lekkerste wafel ...

Vakblad ijs! editie 40

Vakblad ijs! editie 40

Inhoud: Nieuws in beeld  Voorwoord Ambachtelijk IJscentrum  IJssalon belicht: Puur Tamminga in Veenendaal  La Differenza overwintert met huisgemaakte chocolade  Snoepen uit de deegkom  Gelato Inspiration Day  Management  VOC: Maddey’s in Roosendaal  IJssalon belicht: Toscana in Hoogeveen ...

Vakblad ijs! - editie 39

Vakblad ijs! - editie 39

Inhoud: Leon Kees vindt unieke plek in Eindhoven  Sigep 2018: een voorbeschouwing  Eerste Vlaamse Gespecialiseerd IJsbereider  IJs op reis bij Rembrandt in Boxmeer  Madame Cocos verovert Nederland  Financieel  Intelligentia ICE in handen van ‘ijsdesigner’  Chocoladerestaurant Mellow  Grondstof belicht:...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer

Cursus allergenen management

28 november 2019 - 28 november 2019

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea