Inhoud recente edities

Edities
Vakblad IJs! - editie 48

Vakblad IJs! - editie 48

In deze editie Verfrissend ijsseminar bij Laan Heiloo ‘Dit is een te mooi vak om te verstoppen’ Het hotel-gevoel van Chocolaterie Pierre Grondstof belicht: Kersvers! Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld Genoeg smaken om uit de putten Hefe van Haag houdt open huis Chocolade met minder suiker Hygiënecode 2020 IJssalon...

Vakblad IJs - editie 47

Vakblad IJs - editie 47

Lorenzo IJssalon overwintert met oliebollen Sonneclaer verkoopt vooral aan horeca IJscentrum klaar voor nieuwe start Grondstof belicht: Hoe snel smelt ijs? IJs in tankstation: kans voor de ijsbereider  Meer verdieping dankzij het meesterschap Luuk Schaper is jong en ambitieus Meetbare effecten van je Facebookpagina IJssalon belicht: Borgo Gelato...

Vakblad IJs - editie 46

Vakblad IJs - editie 46

In deze editie Kennis en de juiste grondstoffen IJsmaken op de vulkaan Drie dagen ijs op Bakkersvak IJssalon belicht: IJscafé Holland in Uden Luuk Schaper opent zijn eigen winkel IJs van de bakker IJsvak-Wedstrijden: wat zijn de plannen? VOC: IJssalon La Venezia in De Lutte Maak van je nieuwsbrief een bestseller IJssalon belicht: Gelato Queen...

Vakblad IJs! - editie 45

Vakblad IJs! - editie 45

Ice Experience bij Pavarotti Dolce IJsVak-Wedstrijden: het roer gaat om Cybercrime: mkb is doelwit Sigep 2019 ‘Bekijk uw winkel eens vanuit een rolstoel’ VOC: IJssalon Mariola in Almere ‘IJs is hot’ IJssalon belicht: Crèmerie Francois En de rubrieken Nieuws in beeld Column Leon Kees Grondstof belicht: Kristallisatie...

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44 december 2018In deze editie- Interieur buiten hypes en trends om- VAIJ Nieuws van de Vereniging- IJssalon belicht: IJs van Co- Sigep 2019: IJs en inspiratie in overvloed- Chocolade in de overtreffende trap- VOC: Pinoccio in Heiloo- IJs keert terug op Bakkersvak- IJssalon belicht: Cremerie Gerard in Gent- ‘Dit is...

Vakblad ijs! - editie 43

Vakblad ijs! - editie 43

Inhoud Nieuws in beeld  De zomer van 2018 IJssalon belicht: Claudio’s IJssalon  Column Leon Kees VOC: IJssalon De Potter  ‘Nieuwe’ specialist in ijsconcepten  Management  IJscentrum: Stilstaan is achteruit hollen!  Financieel  ‘Vloggen geeft je bedrijf een gezicht’  IJssalon belicht:...

Vakblad ijs! - editie 42

Vakblad ijs! - editie 42

Inhoud Nieuws in beeld  Florence in Nederweert is IJssalon van het Jaar  Column Leon Kees  Fruit zoals fruit bedoeld is  IJskampioenen van de Lage Landen  IJssalon belicht: Gelato Burano  Babbi: Passie voor kwaliteit  Management  Financieel  IJssalon belicht: Gelato Factory in Antwerpen  VOC: IJsco...

Vakblad ijs! - editie 41

Vakblad ijs! - editie 41

Inhoud Nieuws in beeld  IJs op Bakkersvak  Column Leon Kees  VOC: De Rosahoeve in Raalte  De beste ijsbereiders op het IJsVak-Event  Sigep 2018: meer vegan en veel zwart  De IJskeuken: liefde voor ijs in workshops  Carpigiani al twee jaar op volle toeren  Management  Financieel  De lekkerste wafel ...

Vakblad ijs! editie 40

Vakblad ijs! editie 40

Inhoud: Nieuws in beeld  Voorwoord Ambachtelijk IJscentrum  IJssalon belicht: Puur Tamminga in Veenendaal  La Differenza overwintert met huisgemaakte chocolade  Snoepen uit de deegkom  Gelato Inspiration Day  Management  VOC: Maddey’s in Roosendaal  IJssalon belicht: Toscana in Hoogeveen ...

Vakblad ijs! - editie 39

Vakblad ijs! - editie 39

Inhoud: Leon Kees vindt unieke plek in Eindhoven  Sigep 2018: een voorbeschouwing  Eerste Vlaamse Gespecialiseerd IJsbereider  IJs op reis bij Rembrandt in Boxmeer  Madame Cocos verovert Nederland  Financieel  Intelligentia ICE in handen van ‘ijsdesigner’  Chocoladerestaurant Mellow  Grondstof belicht:...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

23 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

24 januari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea