Ingrediënten

Uit dit dossier
Bakeplus-directeur Toon Merks met pensioen

Bakeplus-directeur Toon Merks met pensioen

Na een dienstverband bij Bakeplus van meer dan 22 jaar heeft Commercieel Directeur Toon Merks besloten om per 4 mei 2019, na inzet van opgebouwde verlofdagen, met pensioen te gaan.

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld voegt de Credi Compounds toe aan het assortiment. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een bavaroise of een cake. Er zitten vier smaken in het assortiment Credi Compound. Dit zijn aardbei, bosvruchten, citroen-limoen en mango-passievrucht. De compounds zijn verpakt...

Vanilleteelt in Nederland niet haalbaar

Vanilleteelt in Nederland niet haalbaar

Teelt van vanille in Nederlandse kassen is mogelijk, maar niet commercieel haalbaar. Dat is de conclusie van een langdurig onderzoek aan de Wageningen Universiteit. De afgelopen jaren is de vanilleprijs omhoog geschoten. Vorig jaar nog werd vanille in de media wel ‘het nieuwe goud’ genoemd. Toen steeg de prijs van de zoete, zwarte stokjes...

Zuivelvrij ijs gemaakt van kaki's

Zuivelvrij ijs gemaakt van kaki's

WellKit Food International Ltd brengt een nieuwe innovatie op ijsgebied: zuivelvrij ijs op basis van kaki. Het ijs komt onder het merk My Goodness in november op de markt in Nieuw Zeeland in de schappen van supermarktketen Countdown. "Tot nu toe gebruiken de grote spelers op het terrein van zuivelvrij-ijs soja, amandel en kokosnoot als basis," vertelt...

Vipam exclusieve verdeler De Kuyper Creative Kitchen

Vipam exclusieve verdeler De Kuyper Creative Kitchen

Vipam verzorgt sinds 1 oktober 2018 de verkoop en distributie van De Kuyper Creative Kitchen. Het assortiment van De Kuyper Creative Kitchen bestaat uit distillaten/esprits en extracten van klassieke smaken als vanille en cacao tot innovatieve smaken als tonkaboon en chili. De Kuyper Creative Kitchen Team Products, een dochter van Koninklijke...

Vakblad IJs! – editie 45
Vakblad IJs! – editie 45

Februari 2019

Bekijk de inhoud
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJS!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJS! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Tuttofood

6 mei 2019 - 9 mei 2019

Lees meer

SIAL China

14 mei 2019 - 16 mei 2019

Lees meer

United Fresh

10 juni 2019 - 12 juni 2019

Lees meer