Nu online: nieuwe editie digitaal Vakblad IJs

Vakblad IJs digitaal_2-2021

De ijsbranche zit in de lift. Bij Vakblad IJs zien we al deze ontwikkelingen en daar dragen we graag aan bij. Daarom verschijnen er dit jaar tussen de papieren edities van het vakblad door extra online edities. Om u als ijsbereider van nog meer informatie en inspiratie te voorzien. De tweede digitale Vakblad IJs staat nu klaar.

Deze edities maken we met onze partners die ook graag bijdragen aan een gezonde, ambitieuze ambachtelijke ijssector. We hopen dan ook dat u dit magazine met veel plezier leest en dat u het doorstuurt naar collega’s als u denkt dat zij er wat aan kunnen hebben. Want dat u de informatie makkelijk kunt delen is één van de mooie voordelen van dit online platform. We zijn dan ook heel benieuwd wat u van dit nieuwe medium vindt. Wilt u ons iets laten weten of heeft u een idee voor een onderwerp? Stuur uw reactie naar info@vakbladijs.nl.

Lees ook
Nieuwe dagcursus IJstaarten bij IJscentrum

Nieuwe dagcursus IJstaarten bij IJscentrum

Bij ijssalons staan steeds vaker ijstaarten in de vriezer. Daarom heeft het IJscentrum een nieuwe dagcursus ontwikkeld. In de special IJstaarten op 26 oktober staat het creëren en perfectioneren van ijstaarten centraal.

IJssalon La Dolce Borger wint Best Social Award

IJssalon La Dolce Borger wint Best Social Award

IJssalon La Dolce Borger won 2 juni het Beste merk op TikTok bij de Best Social Awards 2021. "Gewonnen!!!", reageert de IJssalon op Facebook. "Wauw. Wie had dat gedacht? Uitgeroepen tot Beste merk op TikTok van Nederland!"

Mkb-bedrijven kunnen zich aanmelden voor KVK Innovatie Top 100

Mkb-bedrijven kunnen zich aanmelden voor KVK Innovatie Top 100

De inschrijving voor de zestiende editie van de KVK Innovatie Top 100 is geopend. De Kamer van Koophandel (KVK) roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in Nederland op om mee te doen. Inschrijven kan tot en met 9 juli 2021.