Praktisch

Uit dit dossier
Carpigiani vergemakkelijkt ijs-op-stok maken

Carpigiani vergemakkelijkt ijs-op-stok maken

Carpigiani voert wat vernieuwingen in rondom het ijsje op stok, bij het bedrijf Fantastick genoemd. Allereerst maken de harde mallen waarin het ijs wordt geshockfreezed plaats voor siliconenmallen. "Dit maakt het lossen van het ijs uit de mallen gemakkelijker", demonstreert Hans Kennis, directeur van Carpigiani Ambachtelijk in Nederland. Eenvoudiger Innovatief...

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer