IJssalon

Uit dit dossier
Versbeleving bij IJssalon Pinoccio

Versbeleving bij IJssalon Pinoccio

Sanne Smit gooide in de zomer van 2016 het roer om. Ze stopte met haar baan als accountant en nam ijssalon Pinoccio over in Bergen. "Op dinsdag zat ik bij de bank, op donderdag kreeg ik akkoord. En toen ben ik het gewoon gaan doen! Sommige mensen in mijn omgeving verklaarden me voor gek", vertelt ze. De eerste maand was meteen haar vuurdoop. September...

Tips voor het interieur van een ijssalon

Tips voor het interieur van een ijssalon

Een ijssalon oogt, omdat er gewerkt wordt met voedsel, vaak strak en hygiënisch. Hoe zorg je voor een aangename sfeer in de rest van ruimte? Interieurontwerper Martijn Gosen geeft tips.  Gosen heeft heel wat projecten in de ambachtelijke ijssector op zijn naam staan, zoals IJssalon Luciano in Wassenaar en PUUR Tamminga in Veenendaal....

Hop & Stork opent derde vestiging in Amsterdam

Hop & Stork opent derde vestiging in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam opent chocoladewinkel Hop & Stork een derde vestiging. Op de begane grond van het rijksmonument Magna Plaza komt er een winkel met een open chocolade-atelier en een restaurant. In Amsterdam voegt Hop & Stork de dimensie wijn met chocolade toe aan het assortiment. Juli 2019 opent de Amsterdamse vestiging, die...

Acht tips om de winkel toegankelijker te maken

Acht tips om de winkel toegankelijker te maken

Hoe toegankelijk is uw winkel? Kunnen mensen in een rolstoel of met een rollator makkelijk naar binnen? Een verbouwing of vernieuwing van de winkel is vaak het moment om dit aan te pakken. “Bekijk uw geplande winkelinterieur eens vanuit het perspectief van iemand in een rolstoel”, zegt Wiepkje Colijn, beleidsadviseur bij de NBOV. “Kijk...

Cargill lanceert chocoladeconcept Veliche Gourmet

Cargill lanceert chocoladeconcept Veliche Gourmet

Cargill heeft het chocolademerk Veliche Gourmet, gericht op ambachtelijke afnemers, vorige week gelanceerd in Nederland. Op de Horecava-beurs in Amsterdam presenteerde het bedrijf voor het eerst diens aan het Nederlandse publiek. Veliche Gourmet Cargill maakt al langer Belgische chocolade onder het merk. Tot dusver was het beschikbaar in België,...

Vakblad IJs! – editie 45
Vakblad IJs! – editie 45

Februari 2019

Bekijk de inhoud
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJS!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJS! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Tuttofood

6 mei 2019 - 9 mei 2019

Lees meer

SIAL China

14 mei 2019 - 16 mei 2019

Lees meer

United Fresh

10 juni 2019 - 12 juni 2019

Lees meer