IJssalon

Uit dit dossier
IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co heeft één loket, in Hoenderloo. Ze verkopen slechts één smaak ijs: vanille. Ook verkopen ze geen koffie, hebben ze geen zitjes en geen coupes. Toch trekken ze honderden bezoekers per dag. Het geheim? “Gewoon een heel goed ijsje! En áltijd vers. Je moet je onderscheiden. Dat doen wij door ons assortiment...

Baskin-Robbins landelijk verkrijgbaar

Baskin-Robbins landelijk verkrijgbaar

Het ijs van Baskin-Robbins is binnenkort ook bij de retail en horeca in Nederland verkrijgbaar. De ijsketen presenteert de nieuwe voorverpakte bekers met ijs in een pop-up stand tijdens de Horecava. De Horecava vindt plaats van 7 tot en met 10 januari. Vestigingen in Nederland April 2017 opende Baskin-Robbins de eerste Nederlandse vestiging in...

Afgekeurde avocado’s voor zuivelvrij ijs

Afgekeurde avocado’s voor zuivelvrij ijs

Avocado’s met bruine plekjes en rare vormen worden vaak weggegooid. Andrew Tilley en Anthea Rodoreda uit Australië hebben een goede plek gevonden voor deze avocado’s met ‘schoonheidsfoutjes’. De twee voedingstechnologen startten in 2015 hun bedrijf met de hulp van hun school, die een programma aanboden om een innovatief...

BakkerBezorgt.nl wil heel Nederland veroveren

BakkerBezorgt.nl wil heel Nederland veroveren

Via de nieuwe website BakkerBezorgt.nl kunnen klanten razendsnel verse producten bestellen en laten bezorgen, op ieder gewenst adres in het land. Het is een soort Thuisbezorgd, maar dan voor bakkerijen, cateraars en broodjeszaken. “Of het nu gaat om een zakenrelatie bij wie je een taart wil laten bezorgen of het bestellen van een paar worstenbroodjes...

Innovatieve ijssalon De Potter

Innovatieve ijssalon De Potter

In het Belgische Bree is ijssalon ‘De Potter’ niet meer weg te denken. Het begon allemaal bij een pottenbakker, zijn verliefde dochter, Italiaanse vrienden en de passie voor ambachtelijk ijs maken. Nu staat informaticus Jochen Neyens aan het roer. Hij doet er alles aan om de ijssalon te laten evolueren. Succesverhaal In 1926 werd Lieske,...

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer