Recepten
Meesterlijk recept: Rabarber-rozensorbet

Meesterlijk recept: Rabarber-rozensorbet

Deze keer een zomers Meesterlijk recept van SVH Meesterijsbereider Theo Clevers. Eigenaar van Clevers ijssalons en voorzitter van de IJsTOP. "Het is zomer, dus tijd  voor rabarber en rozen. Echt een leuke, speciale smaak voor in de vitrine." Rabarber-rozensorbet Benodigd: 1000 gr schoongemaakte rabarber, in stukjes gesneden 320 gr suiker 60...

Recepten van toppatissier Franck Michel

Recepten van toppatissier Franck Michel

In vakblad IJs! nummer 25 leest u het verslag van de masterclass die toppatissier Franck Michel gaf op het Bakery Institute in Zaandam. Enkele inspirerende recepten van Franck Michel:   Recept: Petite fleur fruits rouges Recept voor ongeveer 54 stuks petite fleur des fruites rouges Fondant 100 gr boter 80 gr poedersuiker 100 gr amandelpoeder...

Meesterlijk recept: Oranje sorbet

Meesterlijk recept: Oranje sorbet

Speciaal voor het WK-voetbal (en natuurlijk ook voor Vaderdag) maakte SVH Meesterijsbereider Hans Kennis van De Smaak! chocolade & ijs in Eersel een Oranje Sorbet. Recept Oranje Sorbet TDS 28% Ingrediënten 850         gram      Sinaasappelsap 200        ...

Meesterlijk recept: gekarameliseerde witte chocolade

Meesterlijk recept: gekarameliseerde witte chocolade

SVH Meesterijsbereider Luc Blok van Luciano IJssalon in Wassenaar komt deze keer met een eenvoudig, maar bijzonder recept: gekarameliseerde witte chocolade. Inspiratie uit de VS Je hebt ijsbereiders en ijsbereiders. Je kunt als ijsbereider een recept hebben en daar de rest van je ijsbereiderscarrière mee voortleven of je kunt jezelf proberen...

Theo Clevers presenteert boek IJsgeheimen

Theo Clevers presenteert boek IJsgeheimen

GRUBBENVORST - Theo Clevers, eigenaar van ijssalon Clevers in Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon, heeft een boek geschreven. De SVH Meesterijsbereider en voorzitter van IJsTOP geeft in zijn boek de ijsgeheimen prijs voor de beginnende en hobbykok. Clevers schreef het boek IJsgeheimen, dat hij 18 april officieel presenteert, voor de hobbykok...

Meesterlijk recept: rosébier-parfait

Meesterlijk recept: rosébier-parfait

SVH Meesterijsbereider Alfons Graumans van Alfons IJscreaties in Rijsbergen maakte een parfait op basis van rosébier. Heerlijk tijdens een zonnige dag op het terras! Het recept is voor ongeveer 20 ijsgebakjes, maar de parfait kan ook verwerkt worden in 3 à 4 taartjes, vertelt Graumans. "De smaak van rosé bier, ik heb hier Hoegaarden...

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer