Recepten
Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble

Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals kaneelijs met bosvruchten crumble. Het recept staat op de website van Bakeplus. In de...

Recept van Bakeplus: Bananenijs met donker bier variegato

Recept van Bakeplus: Bananenijs met donker bier variegato

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals Bananenijs met donker bier variegato. Het recept staat op de website van Bakeplus. In de onderstaande...

Van taart naar ijs: Red Velvet ijs

Van taart naar ijs: Red Velvet ijs

Het afgelopen jaar is de Red Velvet taart duidelijk op de kaart gezet. Een variant op deze prachtige rode taart mag in de ijsvitrine niet ontbreken. Red Velvet cakekruimels geven het ijs kleur en smaak. Ingrediënten: 4000 gram Melkmix 225 gram Red Velvet cake 20 gram Cortina Variegato 250 gram PreGel Red Velvet arabeschi...

Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart is en blijft een favoriet van veel mensen. Een twist op deze klassieker bestaat uit hazelnootijs en een variegato van meringueschuim met grovere stukjes hazelnoot en chocolade. IJs en taart, taart en ijs, in één. Recept en foto's: Bakeplus Ingrediënten: 3500 gram Melkmix 280 gram AromItalia Exp. Hazelnoot fijn...

Framboosdropijs

Framboosdropijs

A-merken in de vitrine slaan goed aan bij de consument. Kies daarom eens een opvallende dropsmaak voor uw ijs en combineer dit met frambozenijs. De verhouding frambozensorbetijs ten opzichte van dropijs ligt idealiter rond de 75 procent frambozenijs en 25 procent dropijs. Dropijs fungeert als variegato. Het droppoeder een aantal uren laten...

Coupe Progres’see

Coupe Progres’see

De afgelopen jaren ging Mark van Gaal voor een gewaagde samenstelling van smaken in de coupe, tijdens de wedstrijd om de Gouden IJscreatie. Dit jaar werd er voor de verandering eens op safe gespeeld, met tot gevolg dat met name de blinde jury hoge cijfers gaf aan deze variatie op de klassieke progrestaart. De SVH Meesterijsbereider geeft het recept...

Vakblad IJs! – editie 48
Vakblad IJs! – editie 48

Met ijsseminar Laan Heiloo, Ijssalon De Zoete Inval, Grondstof belicht en Hygiënecode 2020

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo: de hele wereld van de ijscultuur

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea