Recepten
Pastilla amandel met bosvruchten
Marokko kent een rijke keuken vol smaak door de vele kruiden en ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt. Een pastilla is een feestelijk Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben.
Ananas Kurkuma ijs
Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een lekkere dosis kurkuma. Maak als ambachtelijke ijsbereider gebruik van pure smaken. IJs met kruiden en specerijen brengen verrassende sensaties, je weet niet wat je proeft! Kurkuma is een van de trendy kruiden van onze smaakmaker John en kon dus niet ontbreken in onze receptenreeks.
Witte chocolade en gember ijs met framboos
Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebbers van gember is de laatste tijd flink gegroeid. Een mooie kans om op in te spelen. Gember is samen met witte chocolade een heel toegankelijke smaak. John Brouwers van Bakeplus voegt met de afwerking van frambozen variegato het frisse zoetje toe. Door de gekonfijte gemberschijven een opvallende...
Meesterlijke Smaak 2020 - ‘Yoghurt maar dan anders’
De Meesterlijke Smaak van 2020 is dit jaar gewonnen door SVH Meesterijsbereider Hans Kennis. Bij deze competitiewedstrijd onder de Nederlandse top van ijsbereiders bepaalde het professionele publiek tijdens Bakkersvak welke smaak de lekkerste was en de titel Meesterlijke Smaak van 2020 kreeg.
Amandel ananasijs met caramel
In de decembermaand denkt iedereen bij amandelen aan amandelspijs in staven en stollen, maar amandelen zijn zeker ook voor uw ijs een prachtige smaak. Wij combineren in dit ijsrecept de amandel met het zoete van ananas. Laat u verrassen!
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze
De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie combinatie in sorbet ijs. En een vleugje kaneel zorgt voor een nostalgische twist.