Beko IJs officieel van start met geboortetaart van ijs

Beko IJS_Bakkersvak

Op vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem is zondag het officiële startschot gegeven voor Beko IJs. In de conceptstand van Beko sneed Marquerithe Verheul, directeur van Beko Coöperatie, een geboortetaart van ijs met lichtblauwe muisjes aan.

Meesterijsbereider Hans Kennis, nauw betrokken bij de ontwikkeling van het totaalconcept Beko IJs, verraste Beko met een geboortetaart van ijs vol blauwe muisjes. “Bij de lancering van zo’n uniek concept hoort een feestelijke taart”, vindt hij. “En natuurlijk maakte ik die van ijs!” 

Beko IJs

Beko IJs biedt een compleet en uniek concept waarmee (banket)bakkers relatief eenvoudig de productie en verkoop van ambachtelijk schepijs of softijs in hun bedrijf kunnen integreren. Omdat ijs een goede marge kent, betekent dit al snel meer rendement. Door de samenwerking met professionele partners als Nappi, Carpigiani, Orion en ForIce biedt Beko haar klanten een compleet pakket aan: van grondstoffen, apparatuur en gereedschappen tot opleidingen, advies en verpakkingen. Wie samen met een van de ijsspecialisten van Beko het 10-stappenplan van Beko IJs doorloopt, weet daarna precies wat hij nodig heeft om met ijs de lokale markt te kunnen veroveren.

Marquerithe Verheul vertelt op de beurs dat Beko zich in eerste instantie gaat richten op bakkers, maar het in de toekomst ook wil uitrollen voor ijsbereiders.

Lees ook
Organisatie kijkt terug op geslaagde editie Bakkersvak

Organisatie kijkt terug op geslaagde editie Bakkersvak

De achtste editie van vakbeurs Bakkersvak in combinatie met IJs zit er weer op. Dit jaar duurde deze vakbeurs voor het eerst drie dagen. “Het was een geslaagde editie!", aldus Event Manager Bakkersvak Corine Visser. "We hebben elkaar volop mogen inspireren, praktische handvaten mogen aanreiken en bovenal elkaar een kijkje in de toekomst...

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Chocola, likeur en ijs op Bakkersvak

Bakkersvak ging 10 maart van start in de evenementenhal Gorinchem. Drie dagen boordevol inspiratie, de laatste trends en innovaties, demonstraties en presentaties. Vipam presenteert op Bakkersvak ijs, chocolade en patisserie. Arthur Tuytel, lid van het Nederlands patisserieteam, is aanwezig in de stand en laat de bezoekers zien hoe ze de mooiste patisserie...

Veel inspiratie op de eerste dag van Bakkersvak

Veel inspiratie op de eerste dag van Bakkersvak

Bakkersvak 2019 is begonnen. Gisteren, 10 maart, opende de Evenementenhal Gorinchem de deuren voor bakkers, patissiers, chocolatiers en ijsmakers op zoek naar de laatste trends, innovaties, noviteiten en inspiratie. De dag begon met het aansnijden van een geboortetaart van ijs door Marquerithe Verheul, directeur van Beko Coöperatie. Dit was het...