Oppo Ice Cream lanceert low calorie ijssticks

Oppo Ice Cream Sticks

Oppo Ice Cream voegt low calorie ijssticks toe aan het assortiment. Er zijn twee smaken Madagascan Vanilla & Roasted Almonds en Salted Caramel. Bezoekers van de Taste of Amsterdam ( 31 mei - 2 juni) konden alvast proeven.

De Madagascan Vanilla & Roasted Almonds bestaat uit Madagascan Vanilla roomijs zonder hoog vet- of suikergehalte, omhuld met een dikke laag Belgische melkchocolade (zonder toegevoegde suikers) en stukjes geroosterde amandelen. Deze ijssticks bevatten 120 calorieën per stuk.

De Salted Caramel sticks bevatten 110 calorieën per stuk. De smaak van het ijsje wordt omschreven als een zachte ahornsiroop-achtige smaak, gevolgd door een ronde karamelsmaak die wordt versterkt met een snufje zeezout. Ook deze ijsstick is gehuld in Belgische melkchocolade zonder toegevoegde suiker.

Charlie en Harry Thuillier, oprichters van Oppo: '’Na meer dan een jaar ontwikkeling van de recepten, bieden onze nieuwe sticks een veelgevraagd alternatief in het bestaande roomijs-assortiment in de supermarkt.’’

Dossiers
Lees ook
De geheimen achter low-calorie ice cream

De geheimen achter low-calorie ice cream

Voedingsdeskundige Jackie Lynch onthult in DailyMail de geheimen achter het ‘magische’ low-calorie ice cream. Roomijs zonder de calorieën; het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Is het dat ook?

Oppo Ice Cream voegt twee smaken toe aan assortiment

Oppo Ice Cream voegt twee smaken toe aan assortiment

Oppo Ice Cream voegt twee nieuwe smaken toe aan hun assortiment low-calorie ijs. Naast Salted Caramel en Colombian Chocolate & Hazelnut zijn nu ook Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch verkrijgbaar.

Oppo Ice Cream introduceert twee nieuwe smaken

Oppo Ice Cream introduceert twee nieuwe smaken

Oppo Ice cream ligt sinds een jaar in de schappen van Albert Heijn. Het caloriearme roomijs wordt niet met room en suiker bereid, maar met verse weidemelk, virgine kokosolie en steviablad. Dit betekent dat een bolletje zo’n 40 calorieën bevat, ongeveer een kwart van traditioneel roomijs. Momenteel is Oppo in Nederland verkrijgbaar in drie...