Oppo lanceert drie nieuwe ijssmaken

Oppo Ice cream_nieuwe smaken

Het ijsmerk Oppo brengt drie nieuwe smaken op de Nederlandse markt. Het ijs bevat volgens het ijsmerk zestig procent minder calorieën en suiker dan andere ijssoorten

Broer Charlie en Harry Thullier richtten in 2014 het ijsmerk Oppo Brothers op. Ze breiden het assortiment in Nederland nu uit met drie nieuwe smaken Double Chocolate Brownie, Vegan Double Salted Caramel en de Colombian Chocolate & Hazelnut Ice Cream Sticks.

Voor hun ijs gebruiken de broers naar eigen zeggen natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld. De melk van graskoeien wordt bij een duurzame lokale melkboer gewonnen en vervolgens naar de zuivelfabriek van Oppo gebracht. Een van de ingrediënten in de hoofdrol is biologische Peruaanse lucuma. Deze vrucht staat ook wel bekend als het ‘Incagoud’ en zorgt voor de karamelsmaak in de Oppo-smaak Double Salted Caramel. Voor de chocoladesmaken gebruikt Oppo pure Colombiaanse cacao fino de aroma gebruikt, die op een ethische manier is verkregen. Andere ingrediënten zijn steviablad  voor het zoetje, vanillezaden uit Madagascar en kaneel uit Sumatra.

Oppo profileert zich als low calorie-ijs. Het ijs zou zestig procent minder calorieën en suiker dan andere ijssoorten bevatten. Het merkt heeft ook verschillende vegan-smaken.

 

Dossiers
Lees ook
Oppo lanceert de Oppo ijssmaaktest

Oppo lanceert de Oppo ijssmaaktest

IJsmerk Oppo produceert calorie-arm ijs dat wordt verkocht in de supermarkt. In een persbericht laat het merk weten dat ze 19 juli uitroepen tot de nationale dag van het ijs en de ijssmaaktest lanceren. Dit is een landelijke competitie voor het proeven van ijs van het eigen merk.

Oppo trakteert op 5000 vegan ijsjes

Oppo trakteert op 5000 vegan ijsjes

Oppo trakteert op vijfduizend gratis bekers ijs met de nieuwe nieuwe smaken, Very Almonberry en Simply the Zest. Beide smaken zijn veganistisch en bevatten dus geen zuivel. Ijsliefhebbers konden zich hiervoor online aanmelden. Aan de twee nieuwe calorie-arme ijssmaken van Oppo is geen zuivel toegevoegd. Very AlmondBerry is een mix van amandelen...

De geheimen achter low-calorie ice cream

De geheimen achter low-calorie ice cream

Voedingsdeskundige Jackie Lynch onthult in DailyMail de geheimen achter het ‘magische’ low-calorie ice cream. Roomijs zonder de calorieën; het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Is het dat ook?