Oppo trakteert op 5000 vegan ijsjes

15 juni 2020

Oppo trakteert op vijfduizend gratis bekers ijs met de nieuwe nieuwe smaken, Very Almonberry en Simply the Zest. Beide smaken zijn veganistisch en bevatten dus geen zuivel. Ijsliefhebbers konden zich hiervoor online aanmelden.

Aan de twee nieuwe calorie-arme ijssmaken van Oppo is geen zuivel toegevoegd. Very AlmondBerry is een mix van amandelen vermengd met amandel-ijs, gecombineerd met een frambozenswirl. Elke beker Very Almondberry bevat 160 calorieën.
De nieuwe citrus smaak Simply the Zest wordt gemaakt van kokosmelk uit Indonesië. Het is een mix van een citroen swirl en panna cotta ijs, gecombineerd met stukjes lemon zest. In een halve beker zitten 157 calorieën.

 

Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën. Momenteel is Oppo in Nederland verkrijgbaar in de smaken Double Salted Caramel, Vanilla Pecan Praline, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry Nipple, Caramel Chocolate Crunch, Cinnamon Crunch, Very Almondberry en Simply the Zest. Daarnaast zijn er Oppo sticks in de smaken Vanilla & Almond en Salted Caramel.

Altijd op de hoogte blijven?