IJsbereiders bereiden zich voor op nieuwe Hygiënecode

Nieuwe Hygiënecode ijsbereiding

Op 1 maart gaat de nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding van kracht. Dat houdt in dat vanaf die datum de NVWA deze Hygiënecode handhaaft.

De vorige Hygiënecode stamt uit 2011 en was toe aan een aantal updates en wijzigingen. De nieuwe Hygiënecode is praktischer dan de vorige versie en is uitgebreid met onder andere een handige checklist voor de interne audit, die vanaf 1 maart jaarlijks verplicht is. Codehouder Vereniging Ambachtelijk IJscentrum ziet de bezoekers van de site al druk klikken op de downloadbutton. Leden van de vereniging ontvangen een korting van 50 euro. Op de website www.ambachtelijkijscentrum.nl vind je naast de Hygiënecode verder extra downloads met handige formulieren en overzichten. Een extra service van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding beschikbaar

Hygiënecode ambachtelijke ijsbereiding beschikbaar

De Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding is beschikbaar op de website van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. Deze code is bestemd voor ambachtelijke ijsbereidingsbedrijven en wordt 1 maart 2020 van kracht.

Houwers Groep trekt door het land met Hygiënecode IJs

Houwers Groep trekt door het land met Hygiënecode IJs

De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding wordt 1 maart 2020 van kracht. Om ondernemers bij te spijkeren over deze nieuwe hygiënecode, organiseren de inspecteurs van Houwers Groep open trainingen door het hele land. De nieuwe Hygiënecode, die vanaf week 51 beschikbaar komt, is aangepast aan de vernieuwde wetgeving. Daarnaast bevat...

Hygiënecode ijsbereiding voor de Kerst online

Hygiënecode ijsbereiding voor de Kerst online

De Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding wordt nog deze maand gepubliceerd. Dat laat de codehouder, de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, weten. De inhoud is goedgekeurd door de NVWA en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de hygiënecode. Het document gaat per 1 maart 2020 van kracht.