Evenementen
Ice this Day

De afgelopen maanden organiseerde het Ambachtelijk IJscentrum twee succesvolle events. Op 17 september vond Ice This Day plaats en op 9 oktober was de ALgemene Leden Vergadering waar onder andere de wedstrijdbriefing voor de ijsvak-wedstrijden op de agenda stond.

Ice this Day

Tijdens Ice This Day in Wageningen gaven Royal Steensma en Aletta Smits presentaties. Royal Steensma presenteerde de producten van Fruitease, terwijl Aletta Smits verhaal overhet puberbrein. Daarnaast gingen de aanwezigen met elkaar in discussie over belangrijke onderwerpen. De resultaten daarvan zijn gedeeld op het ledenforum van het Ambachtelijk IJscentrum.

Algemene Leden Vergadering

Tijdens de Algemene Leden Vergadering 2018 in Mijdrecht stonden, naast de vergadering ook de wedstrijdbriefing van De Gouden IJsspatel en een bedrijfsbezoek aan koffiebranderij Smit&Dorlas op de planning. Tijdens de wedstrijdbriefing werd alle basisinformatie voor de wedstrijden van 2019 gegeven. De vakwedstrijden zullen plaatsvinden op 11 maart 2019, tijdens Bakkersvak in Gorinchem. Binnenkort volgt ook meer informatie over de gedetailleerde procedure van De Gouden IJsspatel.

De leden stemden tijdens de Algemene Leden Vergadering over de naamswijziging en het is nu écht officieel: de vereniging heet vanaf heden het Ambachtelijk IJscentrum. Tot slot brachten de aanwezigen een bezoek aan koffiebranderij Smit&Dorlas, waar zij een presentatie, kijkje achter de schermen en cupping sessie (tasting) kregen.

Het Ambachtelijk IJscentrum kijkt terug op twee geslaagde events en kijkt alvast uit naar 11 maart. Wat er dan precies op het programma staat, wordt later bekend gemaakt.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *