Nieuws
Winnaars Amsterdam Food Pitch 2019

Winnaars Amsterdam Food Pitch 2019

De winnaars van de Amsterdam Food Pitch zijn bekend. Dave Hurkmans won met True Food Flavours de titel 'Lekkerste product 2019'. Daarnaast werd de publieksprijs, duurzaamheidsprijs en retailprijs uitgereikt. “Het niveau lag dit jaar erg hoog en alle finalisten wisten echte kwaliteitsproducten aan te leveren”, aldus de jury.

SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal in Rotterdam

SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal in Rotterdam

De Rotterdamse opleidingslocatie van SVO vakopleiding food verhuist naar de Markthal in Rotterdam. “We waren op zoek naar een inspirerende nieuwe locatie in Rotterdam en we zijn heel blij met onze plek in de Markthal”, zegt Rinus de Rijder, onderwijsmanager van SVO.

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

De wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 is bekend: kersen-sorbetijs. Dit maakte SVH Meesterijsbereider Bob Frie 17 juni bekend tijdens de diploma-uitreiking van het IJscentrum.

Toppatissiers bij Pastryschool040

Toppatissiers bij Pastryschool040

Binnenkort geven twee toppatissiers een gastles bij Pastryschool040. Op 1 en 2 juli geeft Marike van Beurden de training plated dessert. In het najaar, op 9 en 10 september is Jordi Puigvertcolomer aan de beurt.

"Chocolade is emotie"

"Chocolade is emotie"

Begin juni organiseerde Chocolaterie, het Belgische vakblad voor de chocolatier, de Belgium Chocolate Summit. Drie dagen lang ging het in Antwerpen over chocolade.

BTW-verhoging leidt tot bijna hoogste prijsstijging voeding in 10 jaar

BTW-verhoging leidt tot bijna hoogste prijsstijging voeding in 10 jaar

In de maand mei werden voedingsmiddelen 3,8 procent duurder, meldt het CBS. Het is bijna de hoogste prijsstijging van voedsel in de afgelopen 10 jaar. In die periode werd het voedsel in totaal 14,5 procent duurder.

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer