Nieuws
Acht punten die van je winkel een experience maken

Acht punten die van je winkel een experience maken

Experience wordt steeds belangrijker voor een winkel. Klanten zijn op zoek naar een ervaring. Het begrip experience-economy is al twintig jaar geleden bedacht, maar het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat een ‘ervaring’ precies is. Katelijn Quartier benoemt acht eigenschappen die van een winkel een experience maken.

De geheimen achter low-calorie ice cream

De geheimen achter low-calorie ice cream

Voedingsdeskundige Jackie Lynch onthult in DailyMail de geheimen achter het ‘magische’ low-calorie ice cream. Roomijs zonder de calorieën; het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Is het dat ook?

Wat maak je me nu?!

Wat maak je me nu?!

Horeca-journaliste en vaste freelancer voor onze food-bladen, Bianca Roemaat, viert haar 25-jarig jubileum met een eerste boek. ‘Wat maak je me nu’ is een inspiratieboek over de menukaart als communicatiemiddel.

Nieuwe uitgeverij Alea Publishers neemt de Foodbladen van Vakbladen.com over

Nieuwe uitgeverij Alea Publishers neemt de Foodbladen van Vakbladen.com over

De nieuwe uitgeverij Alea Publishers van mediaondernemers en tevens broers Pepijn en Roeland Dobbelaer neemt per 1 juli de Foodbladen van Vakbladen.com over. De broers werken al langer samen met hun bedrijven, respectievelijk Virtùmedia en Twin Digital/Twin Media. Met de aankoop van de Foodbladen verstevigen ze hun samenwerking.

SVH Meesterkok neemt inspiratieboek over menukaart in ontvangst

SVH Meesterkok neemt inspiratieboek over menukaart in ontvangst

SVH Meesterkok Angélique Schmeinck nam op dinsdag 25 juni in haar Culinaire Galerie in Velp het eerste exemplaar van Wat maak je me nu?! in ontvangst. Een inspiratieboek over de menukaart als communicatiemiddel, geschreven door horecajournalist Bianca Roemaat.

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

Het IJscentrum heeft een nieuw onderdak gevonden bij de Food Innovation Academy (FIA). Op korte termijn verruilt het IJscentrum, samen met manager Jacques Vos, Wageningen voor het nieuwe pand van FIA in Vlaardingen. IJsbereiders kunnen er vanaf september terecht voor cursussen en examens.

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer