Nieuws
Belgische ijssalon maakt ijs van Duvel

Belgische ijssalon maakt ijs van Duvel

Bij warm weer smaakt een koud biertje altijd goed. Maar teveel alcohol tijdens de warmte is ook niet goed. Misschien heeft Cremerie Joy in het Belgische Halle hier een oplossing voor. De salon heeft een nieuwe smaak in het assortiment: Duvel ijs.

Eten en drinken in Nederland 1% duurder dan Europees gemiddelde

Eten en drinken in Nederland 1% duurder dan Europees gemiddelde

Van alle landen in de EU zijn in Denemarken voeding en niet-alcoholische dranken het duurst. Luxemburg en Oostenrijk delen de tweede plaats. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Eurostat.

Nederland heeft te weinig zicht op voedselveiligheidsrisico’s

Nederland heeft te weinig zicht op voedselveiligheidsrisico’s

Een veel gestructureerdere aanpak is nodig om onnodige schade aan de volksgezondheid te voorkomen. Een rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid bevat een duidelijke conclusie: het voedselveiligheidsmanagement in Nederland functioneert onder de maat.

Vijf tips om Generatie Z te bereiken

Vijf tips om Generatie Z te bereiken

In 2019 bestaat de wereldpopulatie voor 32 procent uit Generatie Z-jongeren. In 2020 stijgt dat percentage naar 40 procent. Hie bereik je als ambachtsman deze generatie?

Pop-up Vegan ijssalon Van Leeuwen

Pop-up Vegan ijssalon Van Leeuwen

IJsmerk Van Leeuwen opent een pop-up vegan ijssalon in de JuiceBrothers kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam. De twee ondernemingen werken sinds 2017 samen.

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Maandag 17 juni vond de feestelijke diploma uitreiking plaats in het IJscentrum in de Vakschool in Wageningen. De 75 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van SVH Meesterijsbereider Bert Waninge hun diploma of certificaat. Daarnaast kregen ook nog tien geslaagden voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider Vaktechniek en acht geslaagden voor Gespecialiseerd...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

Cursus allergenen management

25 juni 2019 - 25 juni 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer