Nieuws
Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan...

Brexit Impact Scan voor ondernemers

Brexit Impact Scan voor ondernemers

De Nederlandse Douane stuurde vorige week ruim 72.000 ondernemers die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk een brief. Want als het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie op 29 maart verlaat, verandert de manier waarop zij handelen met het VK. Zonder deal kunnen ondernemers voor een dichte slagboom komen te staan en moeten aangifte doen van de goederen...

Activiteiten van het Ambachtelijk IJscentrum

Activiteiten van het Ambachtelijk IJscentrum

Ook in 2019 organiseert het Ambachtelijk IJscentrum weer allerlei activiteiten en events. Op de agenda staan een bedrijfsbezoek aan Koppert Cress, IJsVak-wedstrijden, Ice this Day en de Algemene Leden Vergadering. Bedrijfsbezoek Koppert Cress Op 18 februari krijgen leden van het Ambachtelijk IJscentrum de mogelijkheid om deel te nemen aan een bedrijfsbezoek...

Hop & Stork opent derde vestiging in Amsterdam

Hop & Stork opent derde vestiging in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam opent chocoladewinkel Hop & Stork een derde vestiging. Op de begane grond van het rijksmonument Magna Plaza komt er een winkel met een open chocolade-atelier en een restaurant. In Amsterdam voegt Hop & Stork de dimensie wijn met chocolade toe aan het assortiment. Juli 2019 opent de Amsterdamse vestiging, die...

Maleisië wint de Coupe du Monde de la Patisserie

Maleisië wint de Coupe du Monde de la Patisserie

Eenentwintig teams van over de hele wereld gingen 28 januari op de beurs Sirha de strijd aan tijdens de Coupe du Monde de la Pâtisserie. Het team uit Maleisië kwam als beste uit de strijd en mag zich wereldkampioen patisserie noemen. Voor de 30e editie van dit kampioenschap moesten de deelnemers onder andere een volledig vegan dessert...

Tips voor de beginnende bedrijfsvlogger

Tips voor de beginnende bedrijfsvlogger

Vloggen blijft populair. Het is een manier om veel fans en volgers te creëren. Niet alleen als privépersoon, maar ook als bedrijf. Met een vlog kun je je bedrijf een menselijk gezicht te geven en je volgers een kijkje achter de schermen geven. Sleutelwoord hierbij is authenticiteit.  “Je moet niet vloggen om iets te verkopen”,...

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer