Sigep 2023 komt eraan

SIGEP 2023 komt eraan

Italian Exhibition Group organiseert van 21 tot en met 25 januari de 44e editie van Sigep. Rimini Expo Center staat deze dagen weer in het teken van ijs, patisserie, chocolade en koffie. 

De beursvloer van Sigep is gevuld met meer dan 1000 exposerende merken. Daarnaast vindt Sigep ook in 2023 weer gelijktijdig plaats met AB Tech Expo (7e editie), de internationale tentoonstelling van technologieën en producten voor bakkerij, banket en zoetwaren. Bezoekers kunnen op Sigep terecht voor de hele keten: van productie, tot verkoop en marketing. Op de beursvloer bevinden zich daarnaast is Sigep al meer dan 40 jaar het toneel voor belangrijke internationale wedstrijden die plaatsvinden in de zes verschillende arena’s. De plek voor professionals om hun kunsten te laten beoordelen en voor het ontdekken van nieuw talent. Professionals vinden op Sigep technologische en productinnovaties, informatie over de internationale marktevolutie. Daarnaast kunnen ze andere professionals ontmoeten in het  ‘Vision Plaza’. Hier bevinden zich zowel internationale Out-of-Home analisten en grote namen uit de ambachtelijke ijsbranche.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
De eetbare ijslepels van Ecopoon

De eetbare ijslepels van Ecopoon

Ecopoon lanceert dit voorjaar een nieuwe eetbare lepel. De Glacette is speciaal ontwikkeld voor desserts en ijssalons. Onlangs haalde de Belgische producent van eetbare en ecologische lepels meer dan een half miljoen euro op voor verdere uitbreiding.

Zo werkt alcohol in je ijs

Zo werkt alcohol in je ijs

Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkheden om alcohol in het ijs te verwerken. Wat is het effect en hoe zorg je voor balans in je receptuur? Dat vergt ‘puzzelwerk’. Houd je hoofd daarom helder als je met alcohol in ijs aan de slag gaat.

Deelnemers Gouden IJscreatie bekend

Deelnemers Gouden IJscreatie bekend

Morgen, op 6 maart vindt tijdens IJs-Vak op het wedstrijdpodium de strijd om de Gouden Creatie plaats. Voorafgaand aan deze vakwedstrijd maakt het Ambachtelijk IJscentrum de dertien deelnemers bekend.