Everyone Can Bake

Everyone can bake_cover

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Het boek is onder meer door The New York Times, Eater en Food & Wine uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van het seizoen.

Als chef-kok/eigenaar van bakkerijen in New York, Londen en Los Angeles, en een restaurant in Los Angeles, is Dominique verantwoordelijk geweest voor het maken van enkele van de meest beroemde gebakjes ter wereld, waaronder: de Cronut®, The Cookie Shot, Frozen S’more, Blossoming Hot Chocolate, en nog veel meer. Voordat hij voor zichzelf begon werkte hij bijna acht jaar bij Fauchon, de beroemde Franse patisserie. Hij kwam binnen met 29 andere vakantiewerkers en mocht als enige blijven na het seizoen.

Everyone Can Bake van patissier Dominique Ansel is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book (ISBN 9781501194726).

 

 

Dossiers
Lees ook
Klassiek Frans

Klassiek Frans

Na drie boeken over kleine zoete en hartige taartjes komt patissier Meike Schaling met een boek over Franse klassiekers genaamd Franse taartjes – Klein en groot. Van croissants, éclairs, macarons en brioches tot tarte tropézienne, Baba au Rhum en de klassieke Opéra-taart.

Alles over ijsbereiding in -12°C Gelato

Alles over ijsbereiding in -12°C Gelato

Binnenkort verschijnt er een nieuw boek over ijsbereiden, -12°C Gelato van Bas van Haaren en Nils Hendrikse. Het boek biedt een schat aan informatie voor de professionele ijsbereider, met techniek, recepten en de mooiste desserts.

Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”