Everyone Can Bake

Everyone can bake_cover

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Het boek is onder meer door The New York Times, Eater en Food & Wine uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van het seizoen.

Als chef-kok/eigenaar van bakkerijen in New York, Londen en Los Angeles, en een restaurant in Los Angeles, is Dominique verantwoordelijk geweest voor het maken van enkele van de meest beroemde gebakjes ter wereld, waaronder: de Cronut®, The Cookie Shot, Frozen S’more, Blossoming Hot Chocolate, en nog veel meer. Voordat hij voor zichzelf begon werkte hij bijna acht jaar bij Fauchon, de beroemde Franse patisserie. Hij kwam binnen met 29 andere vakantiewerkers en mocht als enige blijven na het seizoen.

Everyone Can Bake van patissier Dominique Ansel is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book (ISBN 9781501194726).

 

 

Dossiers
Lees ook
Goed teamwerk - Karin Derksen

Goed teamwerk - Karin Derksen

Lukt het jou en je team om het beste resultaat uit de samenwerking te halen? Heeft iedereen er plezier in en zijn alle betrokkenen tevreden? Als dat niet (altijd) lukt, ben je geen uitzondering. Zowel in de praktijk als uit onderzoek blijkt dat het rendement en werkplezier in teams vaak tegenvalt.

Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus uit 1593

Het excellente kookboek van doctor Carolus Battus uit 1593

In 1593 verscheen het eerste gedrukte kookboek in Nederland: Het Excellente Kookboek van doctor Carolus Battus. Nu is dit historische kookboek vertaald naar modern Nederlands en brengt het de smaak van de zestiende eeuw terug naar het nu. Het boek won onlangs de Joop Witteveenprijs 2022.

Werk heeft het gebouw verlaten

Werk heeft het gebouw verlaten

Tijdens de tweede lockdown in oktober 2020 schreef corporate antropoloog Jitse Kramer het boek 'Werk heeft het gebouw verlaten.' Hoe veranderde corona ons werkende leven en wat is de impact?