Everyone Can Bake

Everyone can bake_cover

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Het boek is onder meer door The New York Times, Eater en Food & Wine uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van het seizoen.

Als chef-kok/eigenaar van bakkerijen in New York, Londen en Los Angeles, en een restaurant in Los Angeles, is Dominique verantwoordelijk geweest voor het maken van enkele van de meest beroemde gebakjes ter wereld, waaronder: de Cronut®, The Cookie Shot, Frozen S’more, Blossoming Hot Chocolate, en nog veel meer. Voordat hij voor zichzelf begon werkte hij bijna acht jaar bij Fauchon, de beroemde Franse patisserie. Hij kwam binnen met 29 andere vakantiewerkers en mocht als enige blijven na het seizoen.

Everyone Can Bake van patissier Dominique Ansel is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book (ISBN 9781501194726).

 

 

Dossiers
Lees ook
Pure inspiratie vinden

Pure inspiratie vinden

Het is misschien wel een van de meest gestelde vragen die ik tijdens een interview over het vak krijg: wat zijn de trends die voor dit jaar of komend jaren gelden? Braaf geef ik altijd een antwoord, al weet ik vaak ook niet wat het precies allemaal gaat worden. Met een beetje mazzel heb ik het achteraf nog bij het rechte eind gehad.

Boek -12°C Gelato verschenen

Boek -12°C Gelato verschenen

Vandaag, 3 juni, verschijnt -12°C Gelato. Het nieuwe boek van SVH Meesterijsbereiders Bas van Haaren en Nils Hendrikse voor de hobbychef en professionele ijsbereider. Hierin laten ze zien dat er bij het maken van ijs ook pure wetenschap komt kijken. Ze combineren trendy recepten met diepgaande theorie.

Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen

Amarenen: Yoghurt Amarenen Cherry Ronno; Amaretto met Amarenen

Je hebt Amarenen en Amarenen! De Variegato Gourmet Amarena Con Pezzi van Montebianco zit boordevol (hele) kersen. En dat proef je. Amarenen is een specialiteit uit Bologna in de Italiaanse regio Emilia-Romagna.