Everyone Can Bake

9 juni 2020

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Het boek is onder meer door The New York Times, Eater en Food & Wine uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van het seizoen.

Als chef-kok/eigenaar van bakkerijen in New York, Londen en Los Angeles, en een restaurant in Los Angeles, is Dominique verantwoordelijk geweest voor het maken van enkele van de meest beroemde gebakjes ter wereld, waaronder: de Cronut®, The Cookie Shot, Frozen S’more, Blossoming Hot Chocolate, en nog veel meer. Voordat hij voor zichzelf begon werkte hij bijna acht jaar bij Fauchon, de beroemde Franse patisserie. Hij kwam binnen met 29 andere vakantiewerkers en mocht als enige blijven na het seizoen.

Everyone Can Bake van patissier Dominique Ansel is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book (ISBN 9781501194726).

 

 

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?