De Horeko ervaring van Luciano

 

Lees ook
Huupkens IJs in Weert viert 80-jarig jubileum

Huupkens IJs in Weert viert 80-jarig jubileum

In oorlogstijd met de verkoop van ijs beginnen. Lies Koppen had het lef en stond daarmee aan de wieg van Huupkens IJs in Weert. Dit jaar bestaat deze ijssalon van Wil en Gerty Koppen maar liefst 80 jaar. Bovendien hebben ze een mooie staat van dienst: ze wonnen de Gouden IJsspatel (in 2019) en waren ‘Beste ijssalon van Nederland’ (in 2015).

Actuele trends in de foodbranche volgens SBB

Actuele trends in de foodbranche volgens SBB

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft een trendrapport uitgebracht voor de sector Voedsel, Groen en Gastvrij. SBB signaleert onder andere bewust consu(mind)eren met plantaardige vleesvervangers en E-business voor bakkerijen en slagerijen.

Doe online inspiratie op!

Doe online inspiratie op!

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vakblad IJs je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met...