Inhoud recente edities

Edities
Vakblad IJs! - editie 52

Vakblad IJs! - editie 52

Het thema van dit nummer van Vakblad IJs! is interieur. Met onder andere: IJs en pepernoten, De verbouwing van IJssalon Alessandro, Oeters IJs, De truc van softijs en Zuliani's Gelato.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Vakblad IJs! - editie 51

Vakblad IJs! - editie 51

Met onder andere: Grondstof belicht: stracciatella, Zo pakt IJssalon Lo Solé de coronacrisis aan en Maak aanwezigheid van allergenen visueel.

Vakblad IJs! - editie 50

Vakblad IJs! - editie 50

In deze editie IJs-spiratie Grondstof belicht: asperges Intelligentia Taste Rooms Suikervervanger EQu Oranje Boven Recept ‘Yoghurt maar dan anders’ Fanelli’s Scoor beter op Google met linkbuilding Recept: witte chocolade gember framboos Rubrieken Nieuws in beeld Uit de branche  Column Leon Kees VAIJ - nieuws van de vereniging...

Vakblad IJs! - editie 49

Vakblad IJs! - editie 49

In deze editie ‘Kwalitatief ijs, met een sociale impact’  IJs-Vak volwaardig deel van Bakkersvak Grondstof belicht: ijs in de restaurantkeuken Digitaal met een persoonlijke touch Veenhuizen Groep groeit in ijsbranche Een recall - hoe te handelen Carpigiani en Horecava slaan handen ineen Sigep 2020: Vers beleven! Inzoomen op trends...

Vakblad IJs! - editie 48

Vakblad IJs! - editie 48

In deze editie Verfrissend ijsseminar bij Laan Heiloo ‘Dit is een te mooi vak om te verstoppen’ Het hotel-gevoel van Chocolaterie Pierre Grondstof belicht: Kersvers! Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld Genoeg smaken om uit de putten Hefe van Haag houdt open huis Chocolade met minder suiker Hygiënecode 2020 IJssalon...

Vakblad IJs - editie 47

Vakblad IJs - editie 47

Lorenzo IJssalon overwintert met oliebollen Sonneclaer verkoopt vooral aan horeca IJscentrum klaar voor nieuwe start Grondstof belicht: Hoe snel smelt ijs? IJs in tankstation: kans voor de ijsbereider  Meer verdieping dankzij het meesterschap Luuk Schaper is jong en ambitieus Meetbare effecten van je Facebookpagina IJssalon belicht: Borgo Gelato...

Vakblad IJs - editie 46

Vakblad IJs - editie 46

In deze editie Kennis en de juiste grondstoffen IJsmaken op de vulkaan Drie dagen ijs op Bakkersvak IJssalon belicht: IJscafé Holland in Uden Luuk Schaper opent zijn eigen winkel IJs van de bakker IJsvak-Wedstrijden: wat zijn de plannen? VOC: IJssalon La Venezia in De Lutte Maak van je nieuwsbrief een bestseller IJssalon belicht: Gelato Queen...

Vakblad IJs! - editie 45

Vakblad IJs! - editie 45

Ice Experience bij Pavarotti Dolce IJsVak-Wedstrijden: het roer gaat om Cybercrime: mkb is doelwit Sigep 2019 ‘Bekijk uw winkel eens vanuit een rolstoel’ VOC: IJssalon Mariola in Almere ‘IJs is hot’ IJssalon belicht: Crèmerie Francois En de rubrieken Nieuws in beeld Column Leon Kees Grondstof belicht: Kristallisatie...

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44

Vakblad IJs! – editie 44 december 2018In deze editie- Interieur buiten hypes en trends om- VAIJ Nieuws van de Vereniging- IJssalon belicht: IJs van Co- Sigep 2019: IJs en inspiratie in overvloed- Chocolade in de overtreffende trap- VOC: Pinoccio in Heiloo- IJs keert terug op Bakkersvak- IJssalon belicht: Cremerie Gerard in Gent- ‘Dit is...

Agenda

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea