Inhoud recente edities
Edities
Vakblad IJs! - editie 52
Het thema van dit nummer van Vakblad IJs! is interieur. Met onder andere: IJs en pepernoten, De verbouwing van IJssalon Alessandro, Oeters IJs, De truc van softijs en Zuliani's Gelato.
Verpakkingsspecial 2020
Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.
Vakblad IJs! - editie 51
Met onder andere: Grondstof belicht: stracciatella, Zo pakt IJssalon Lo Solé de coronacrisis aan en Maak aanwezigheid van allergenen visueel.
Vakblad IJs! - editie 50
In deze editie IJs-spiratie Grondstof belicht: asperges Intelligentia Taste Rooms Suikervervanger EQu Oranje Boven Recept ‘Yoghurt maar dan anders’ Fanelli’s Scoor beter op Google met linkbuilding Recept: witte chocolade gember framboos Rubrieken Nieuws in beeld Uit de branche Column Leon Kees VAIJ - nieuws van de vereniging...
Vakblad IJs! - editie 49
In deze editie ‘Kwalitatief ijs, met een sociale impact’ IJs-Vak volwaardig deel van Bakkersvak Grondstof belicht: ijs in de restaurantkeuken Digitaal met een persoonlijke touch Veenhuizen Groep groeit in ijsbranche Een recall - hoe te handelen Carpigiani en Horecava slaan handen ineen Sigep 2020: Vers beleven! Inzoomen op trends...
Vakblad IJs! - editie 48
In deze editie Verfrissend ijsseminar bij Laan Heiloo ‘Dit is een te mooi vak om te verstoppen’ Het hotel-gevoel van Chocolaterie Pierre Grondstof belicht: Kersvers! Sigep 2020: De ‘zoetste’ beurs ter wereld Genoeg smaken om uit de putten Hefe van Haag houdt open huis Chocolade met minder suiker Hygiënecode 2020 IJssalon...
Vakblad IJs - editie 47
Lorenzo IJssalon overwintert met oliebollen Sonneclaer verkoopt vooral aan horeca IJscentrum klaar voor nieuwe start Grondstof belicht: Hoe snel smelt ijs? IJs in tankstation: kans voor de ijsbereider Meer verdieping dankzij het meesterschap Luuk Schaper is jong en ambitieus Meetbare effecten van je Facebookpagina IJssalon belicht: Borgo Gelato...
Vakblad IJs - editie 46
In deze editie Kennis en de juiste grondstoffen IJsmaken op de vulkaan Drie dagen ijs op Bakkersvak IJssalon belicht: IJscafé Holland in Uden Luuk Schaper opent zijn eigen winkel IJs van de bakker IJsvak-Wedstrijden: wat zijn de plannen? VOC: IJssalon La Venezia in De Lutte Maak van je nieuwsbrief een bestseller IJssalon belicht: Gelato Queen...
Vakblad IJs! - editie 45
Ice Experience bij Pavarotti Dolce IJsVak-Wedstrijden: het roer gaat om Cybercrime: mkb is doelwit Sigep 2019 ‘Bekijk uw winkel eens vanuit een rolstoel’ VOC: IJssalon Mariola in Almere ‘IJs is hot’ IJssalon belicht: Crèmerie Francois En de rubrieken Nieuws in beeld Column Leon Kees Grondstof belicht: Kristallisatie...
Vakblad IJs! – editie 44
Vakblad IJs! – editie 44 december 2018In deze editie- Interieur buiten hypes en trends om- VAIJ Nieuws van de Vereniging- IJssalon belicht: IJs van Co- Sigep 2019: IJs en inspiratie in overvloed- Chocolade in de overtreffende trap- VOC: Pinoccio in Heiloo- IJs keert terug op Bakkersvak- IJssalon belicht: Cremerie Gerard in Gent- ‘Dit is...