Bedrijfsinformatie
Cocktail-ijs van Babbi

Cocktail-ijs van Babbi

Helemaal van deze tijd: cocktail-ijs. Zodra de zon verschijnt, willen mensen buiten zitten, een ijsje eten en een drankje drinken. Verras je klanten eens en combineer deze wensen in een heus ijs-aperitief! Het ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Probeer het Mojito ijs of de Spritz-sorbetto:...

PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

PreGel wenst u een mooi en succesvol 2018! Om het jaar goed van start te gaan, hebben we een aantal interessante acties. Tevens zijn de nieuwe cursusdagen bekend en worden de noviteiten, die op Sigep geïntroduceerd zijn, aan u getoond tijdens de Open Dag. Acties 2018 Als extra service voor onze (toekomstige) klanten, hebben wij dit jaar diverse acties...

PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

PreGel blikt terug op een zeer succesvol eerste kalenderjaar als filiaal voor de Benelux. Het bedrijf opende in april vorig jaar in Geldrop haar deuren voor ijs- en patisserie liefhebbend Nederland, België en Luxemburg. De filosofie van PreGel is om vanuit Geldrop de klanten beter te kunnen ondersteunen en bedienen. Buiten de kantoorruimte en het magazijn...

Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Vakbeurs Bakkersvak breidt het beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee wordt het aanbod van de beurs met 20 procent vergroot. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heiloo en Dawn Foods Benelux hebben zich al ingeschreven als exposant. In samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk...

Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij

Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij

Steeds meer productiebedrijven ontdekken de voordelen van een eigen wasserij. De wasapparatuur is enorm verbeterd. Ook innovatieve droogtechnieken en de toepassing van slimme ICT maken een eigen wasserij weer aantrekkelijk. Zelf wassen loont, ondervindt Schmidt Zeevis. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Miele Professional, marktleider op het gebied...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Vakblad IJs! – editie 58
Vakblad IJs! – editie 58

Het thema van dit nummer is grondstoffen/ingrediënten. Lees hier alle artikelen online.

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99 ex. BTW

Aanvragen
Agenda

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
Vakblad IJS! op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea