Bedrijfsinformatie
Bereik je klanten via social media

Bereik je klanten via social media

Naast recepten deelt Babbi ook andere kennis om ijsbereiders te ondersteunen. Zo hebben we een e-book met een social media-plan opgesteld. Babbi onderneemt zelf veel online en merkt dat het directe contact met consumenten het merk versterkt. Bovendien leer je op die manier veel over je klanten. En die boodschap geven we graag door aan onze ijsbereiders....

Hartig ijs

Hartig ijs

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het smaakt heerlijk: verbaas je klanten met hartig ijs zoals met Grana Padano, met olijven of met zalm. Gecombineerd met focaccia, sneetjes brood of chips, schotel je je klanten iets totaal nieuws voor. Strooi er de gekarameliseerde Vijgen-variegato en je levert helemaal een topijsje af voor je klanten. Hartig ijs...

Cocktail-ijs van Babbi

Cocktail-ijs van Babbi

Helemaal van deze tijd: cocktail-ijs. Zodra de zon verschijnt, willen mensen buiten zitten, een ijsje eten en een drankje drinken. Verras je klanten eens en combineer deze wensen in een heus ijs-aperitief! Het ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Probeer het Mojito ijs of de Spritz-sorbetto:...

PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

PreGel wenst u een mooi en succesvol 2018! Om het jaar goed van start te gaan, hebben we een aantal interessante acties. Tevens zijn de nieuwe cursusdagen bekend en worden de noviteiten, die op Sigep geïntroduceerd zijn, aan u getoond tijdens de Open Dag. Acties 2018 Als extra service voor onze (toekomstige) klanten, hebben wij dit jaar diverse acties...

PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

PreGel blikt terug op een zeer succesvol eerste kalenderjaar als filiaal voor de Benelux. Het bedrijf opende in april vorig jaar in Geldrop haar deuren voor ijs- en patisserie liefhebbend Nederland, België en Luxemburg. De filosofie van PreGel is om vanuit Geldrop de klanten beter te kunnen ondersteunen en bedienen. Buiten de kantoorruimte en het magazijn...

Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Vakbeurs Bakkersvak breidt het beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee wordt het aanbod van de beurs met 20 procent vergroot. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heiloo en Dawn Foods Benelux hebben zich al ingeschreven als exposant. In samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk...

Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij

Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij

Steeds meer productiebedrijven ontdekken de voordelen van een eigen wasserij. De wasapparatuur is enorm verbeterd. Ook innovatieve droogtechnieken en de toepassing van slimme ICT maken een eigen wasserij weer aantrekkelijk. Zelf wassen loont, ondervindt Schmidt Zeevis. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Miele Professional, marktleider op het gebied...

Vakblad IJs! – editie 46
Bestel nu een gratis proefnummer

Bent u nog niet bekend met Vakblad IJs!
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang een gratis proefnummer.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang de gratis maandelijkse digitale nieuwsbrief van Vakblad IJs! blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Agenda

LEF foodfestival

25 augustus 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer

Horeca beurs Noord-Brabant

9 september 2019 - 10 oktober 2019

Lees meer