Bedrijfsinformatie
Cocktail-ijs van Babbi

Cocktail-ijs van Babbi

Helemaal van deze tijd: cocktail-ijs. Zodra de zon verschijnt, willen mensen buiten zitten, een ijsje eten en een drankje drinken. Verras je klanten eens en combineer deze wensen in een heus ijs-aperitief! Het ijs-aperitief is de perfecte oplossing om iets nieuws en fris toe te voegen aan je ambachtelijk ijssalon. Probeer het Mojito ijs of de Spritz-sorbetto:...

PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

PreGel - Acties 2018, Open Dag en nieuwe cursusdata

PreGel wenst u een mooi en succesvol 2018! Om het jaar goed van start te gaan, hebben we een aantal interessante acties. Tevens zijn de nieuwe cursusdagen bekend en worden de noviteiten, die op Sigep geïntroduceerd zijn, aan u getoond tijdens de Open Dag. Acties 2018 Als extra service voor onze (toekomstige) klanten, hebben wij dit jaar diverse acties...

PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

PreGel Benelux: keuze voor filiaal in Geldrop pakt goed uit!

PreGel blikt terug op een zeer succesvol eerste kalenderjaar als filiaal voor de Benelux. Het bedrijf opende in april vorig jaar in Geldrop haar deuren voor ijs- en patisserie liefhebbend Nederland, België en Luxemburg. De filosofie van PreGel is om vanuit Geldrop de klanten beter te kunnen ondersteunen en bedienen. Buiten de kantoorruimte en het magazijn...

Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Vakbeurs Bakkersvak breidt in 2018 uit met IJs

Vakbeurs Bakkersvak breidt het beursprofiel per direct uit met het segment ‘IJs’. Daarmee wordt het aanbod van de beurs met 20 procent vergroot. Prominente marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heiloo en Dawn Foods Benelux hebben zich al ingeschreven als exposant. In samenwerking met Carpigiani Ambachtelijk...

Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij

Schmidt Zeevis: veel voordelen met eigen wasserij

Steeds meer productiebedrijven ontdekken de voordelen van een eigen wasserij. De wasapparatuur is enorm verbeterd. Ook innovatieve droogtechnieken en de toepassing van slimme ICT maken een eigen wasserij weer aantrekkelijk. Zelf wassen loont, ondervindt Schmidt Zeevis. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Miele Professional, marktleider op het gebied...

Vakblad IJs! – editie 45
Bestel nu een gratis proefnummer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Agenda

Chocoa 2019

20 februari 2019 - 16:26

Lees meer

Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show

23 februari 2019 - 26 februari 2019

Lees meer

Horecabeurs Bredene

00:00 - 28 februari 2019

Lees meer