Pastry Collection van Ranfru verkrijgbaar via Bakeplus

17 maart 2020

Ranfru Stoverij staat voor luxe fruitvullingen, gemaakt van appels en peren uit eigen boomgaard. Samen met Bakeplus introduceren ze een nieuwe generatie vullingen. Hierbij zijn versheid, smaak en kwaliteit de uitgangspunten. 

Ranfru Stoverij heeft een eigen boomgaard in de Hoeksche Waard, waar appels, peren en kersen geteeld worden. Het ambachtelijk fruitstoofbedrijf is opgericht in 1990. Sinds die tijd levert het bedrijf vers stooffruit aan de foodservice. Nu wordt er een nieuw segment toegevoegd aan het assortiment. Het bedrijf gaat zich richten op de banketmarkt met verse fruitvullingen voor taart en gebak. Bakeplus is enthousiast over dit product en ondersteunt Ranfru Stoverij. Tijdens vakbeurs Bakkervak presenteerde Bakeplus de verse vullingen van het stooffruitbedrijf in hun stand, zodat klanten kennis konden maken met dit unieke product.

Kwaliteitsfruit, daar weet Ranfru Stoverij alles van. Bakeplus kan deze kennis goed aanvullen door bijvoorbeeld de vullingen te laten testen door bakkers in het eindproduct. Alle vullingen zijn puur van smaak, bak- en vriesvast en geschikt voor elk type gebak. Er zijn twee vullingen, verse stoofpeervulling en de appelvulling. Beide zijn verkrijgbaar bij Bakeplus.

Bakkersvak 2020

Speciaal voor Bakersvak werden in samenwerking met bakkerij van Bentum uit Lobith, Hans Som en Debic twee recepturen ontwikkeld. Deze konden de bezoekers proeven in de stand van Bakeplus. Daarnaast was er een Virtual Reality video die een kijkje achter de schermen gaf, van fruitgaard tot bakkerij.

 

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?