IJssalon Heldro verkoopt 'Bolletje'-ijs

'Bolletje'-ijs_Kruidnoten

Bij het opscheppunt van Heldro in Nijmegen is 'Bolletje'-ijs verkrijgbaar. Onder het motto 'Bolletje op je bolletje' topt de salon het klassieke Heldro ijs af met de kruidnoten van Bolletje en zijn de Heldro bubbelwafels afgemaakt met taai taai. Jan Verbeeten, mede-eigenaar van Heldro IJs zegt in Out of Home: “Of het nu zomer of winter is, ijs eten kan het hele jaar door. Zeker wanneer je inspeelt op het seizoen.”

'Bolletje'-ijs

De originele, klassieke kruidnoten, die volgens een geheim kruidnotenrecept worden gebakken door de bakkers van Bolletje, zijn de basistopping. Daarnaast is een dagelijks wisselende topping, zoals pure chocolade of witte chocolade kruidnoten. Alle toppings zijn ook los te koop in de salon. 'Het Bolletje'-ijs is tot begin december te krijgen bij de salon in Nijmegen.

Heldro IJs

De ijsmakers van Heldro maken al tachtig jaar ijs. Bakker Sjef Heldens begon in 1938 met ijs draaien en richtte dat jaar het Ambachtelijk IJsbedrijf Heldro op. In de salon wordt dagelijks vers schepijs gemaakt. De salon heeft geen vitrine vol met verschillende smaken, maar verkoopt alleen het klassieke witte Heldro IJs en dagelijks wisselende specials. Klanten kunnen hun ijsje aankleden met de verschillende toppings.

Bolletje

De geschiedenis van Bolletje begon in 1867. Toen opende Albertus Antonius ter Beek een bakkerij met winkel in Almelo. Zijn zoon Bernard begon in de jaren '20 in de bakkerij en specialiseerde zich in beschuiten. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde de derde generatie van de familie zich tot echte beschuitspecialisten en openden in 1954 een industriële bakkerij voor de productie. Inmiddels is Bolletje uitgegroeid tot een bekend bakkersmerk dat naast beschuit nog veel andere bakkersproducten verkoopt, waaronder de verschillende smaken kruidnoten en taai taai, die nu bij Heldro als topping worden gebruikt.

  • https://www.facebook.com/HeldroIJs/videos/269185870378475/
Lees ook
Innovatieve ijssalon De Potter

Innovatieve ijssalon De Potter

In het Belgische Bree is ijssalon ‘De Potter’ niet meer weg te denken. Het begon allemaal bij een pottenbakker, zijn verliefde dochter, Italiaanse vrienden en de passie voor ambachtelijk ijs maken. Nu staat informaticus Jochen Neyens aan het roer. Hij doet er alles aan om de ijssalon te laten evolueren. Succesverhaal In 1926 werd Lieske,...

De twee beste ijssalons volgens Telefoonboek.nl

De twee beste ijssalons volgens Telefoonboek.nl

Tijdens de warme dagen van de afgelopen maanden zochten veel mensen verkoeling in de vorm van een ijsje. Door de hittegolf waren de ijsjes in de supermarkt regelmatig uitverkocht en ook bij de ijssalons was het erg druk. Maar bij welke ijssalons kon je deze zomer terecht voor het lekkerste ijs? Telefoonboek.nl zocht uit waar bezoekers deze zomer het...

Roberto Gelato staat in de top 20 Europese ijssalons

Roberto Gelato staat in de top 20 Europese ijssalons

De Britse krant The Guardian zette de top 20 van de Europese ijssalons op een rijtje. Naast Italiaanse, Duitse, Franse, Poolse, Hongaarse en Deense staat er één Nederlandse salon op de lijst, namelijk IJssalon Roberto Gelato uit Utrecht. Roberto Gelato De lijst van The Guardian werd samengesteld op basis van reistips van de lezers. Zij prijzen de romige...