Lees de vierde editie van het Bakkersvakjournaal!

Bakkersvakjournaal 4-2020

Bakkersvak betekent handen schudden, kennis maken en oude bekenden weerzien. Maar het betekent ook: drie dagen kennis opdoen. Van demo’s van het Nederlands PatisserieTeam tot tips over minder weggooien, Bakkersvak 2020 biedt een uitgebreid programma met als thema ‘Durf te kiezen’. Voor welke programma-onderdelen kies jij?

Het programma van Bakkersvak en IJs-Vak op 1, 2 en 3 maart 2020 telt meer activiteiten dan ooit. Er zijn demonstraties door het BoulangerieTeam en het Dutch Pastry Team. Verder is er de nieuwe wedstrijd De beste bonbon van Nederland en is Bakery Institute aanwezig met een live/operationele bakkerij op de beursvloer. Daarnaast biedt het Praktijklokaal lezingen over uiteenlopende onderwerpen van tips voor minder weggooien tot marketing en hoe je zelf ook kunt profiteren van de consumptiegroei van brood.

Verder laat het NBC zien wat je als bakker kunt hebben aan FoodBase, presenteert het Genootschap voor de Bakkerij de voordelen van lidmaatschap, krijgen studenten hun eigen ‘vraag&antwoord-momenten’ met helden uit het vak en kun je kaarten met FoodBase, Bakery Nexus en de Rabobank.

Lees er alles over in het laatste Bakkersvak Journaal van dit jaar, en tot in Gorinchem.

Dossiers
Lees ook
Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.

IJs-Vakwedstrijden schuiven door naar oktober

IJs-Vakwedstrijden schuiven door naar oktober

Easyfairs maakte 31 januari bekend dat Bakkersvak en IJsvak in 2022 plaatsvinden op 16, 17 en 18 oktober. Dit heeft ook gevolgen voor de IJs-VakWedstrijden. Deze schuiven mee naar oktober 2022.

Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 6, 7 en 8 maart 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16, 17 en 18 oktober 2022 vanwege de aangepaste overheidsmaatregelen.