Lees de vierde editie van het Bakkersvakjournaal!

2 maart 2020 Michelle de Koning

Bakkersvak betekent handen schudden, kennis maken en oude bekenden weerzien. Maar het betekent ook: drie dagen kennis opdoen. Van demo’s van het Nederlands PatisserieTeam tot tips over minder weggooien, Bakkersvak 2020 biedt een uitgebreid programma met als thema ‘Durf te kiezen’. Voor welke programma-onderdelen kies jij?

Het programma van Bakkersvak en IJs-Vak op 1, 2 en 3 maart 2020 telt meer activiteiten dan ooit. Er zijn demonstraties door het BoulangerieTeam en het Dutch Pastry Team. Verder is er de nieuwe wedstrijd De beste bonbon van Nederland en is Bakery Institute aanwezig met een live/operationele bakkerij op de beursvloer. Daarnaast biedt het Praktijklokaal lezingen over uiteenlopende onderwerpen van tips voor minder weggooien tot marketing en hoe je zelf ook kunt profiteren van de consumptiegroei van brood.

Verder laat het NBC zien wat je als bakker kunt hebben aan FoodBase, presenteert het Genootschap voor de Bakkerij de voordelen van lidmaatschap, krijgen studenten hun eigen ‘vraag&antwoord-momenten’ met helden uit het vak en kun je kaarten met FoodBase, Bakery Nexus en de Rabobank.

Lees er alles over in het laatste Bakkersvak Journaal van dit jaar, en tot in Gorinchem.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?